Machiajul, „arma” de seducție la îndemâna oricărei femei

În ultimii ani, dorința de a afla cât mai multe despre cum poți avea un machiaj impecabil și la locul de munca, nu neapărat numai la petreceri, a dus la o creștere a numărului make-up artiștilor. Oricine poate învăța să se machieze pentru sine, iar în ultima vreme, se pare că există un interes aparte pentru cursurile de automachiaj, ceea ce e un lucru îmbucurător, căci azi, machiajul nu mai este văzut ca fiind ceva extravagant, așa cum era odinioară.

Ne amintim că tonul în modă l-au dat vedetele internaționale, însă trebuie să recunoaștem să tendința ultimilor ani este să fii impecabilă printr-un machiaj natural, care să macheze discret micile imperfecțiuni, nicidecum un machiaj care să dea impresia că „ai dat cu glet”. Evident, asta în condițiile în care nu lucrezi într-un domeniu în care lumina nu e nici naturală, nici difuză, ci mai puternică- așa cum e în televiziunea sau chiar și la videochat, unde trebuie să arăți impecabil „pe sticlă”.

Și pentru că deseori primim tot felul de întrebări în legătură cu aspectul fizic pentru care există o vagă impresie că trebuie să fie fără cusur în videochat, facem câteva lămuriri. Azi, cu ajutorul pensulei de make-up, orice imperfecțiune a tenului poate fi ascunsă și transformată într-un punct forte.

De regulă, studiourile de videochat iasi apelează la un make-up artist care să le pregătească pe modele înainte ca acestea să intre „la program”. Ideea pe care se pune accent este aceea de a fi cât mai bine în propria piele, căci un machiaj mult prea greoi sau care nu se identifică deloc cu personalitatea ta, poate face mai mult rău, în sensul că nu te vei simți deloc confortabil. Și asta nu se aplică doar în domeniul videochatului, ci indiferent de domeniul de activitate.

„Nu există un machiaj standard al feței pentru zi sau pentru seară. Te machiezi cum simți, nimic nu ar trebui să ni se pară exagerat pentru că machiajul ne definește. Mai exact, dacă cineva e obișnuit să poarte smokey eyes ziua, asta nu înseamnă că e greșit dacă persoana în cazuă se simte excelent cu acel machiaj. Machiajul completează întregul look, astfel încât există o mare legătură între vestimentație și machiaj.”, spun make-up artiștii.

Machiajul vorbește și despre încrederea în sine pentru că te simți frumoasă, iar asta îți dă o stare de bine extraordinară, ți se pare că poți face absolut orice, că nimic nu pare de neatins. Machiajul stârnește complimente și acum, între noi fie vorba, cărei femei nu-i place să fie complimentată? Machiajul e o armă de seducție fără doar și poate, mai ales dacă este realizat așa cum trebuie. Iar pentru asta, îți spunem noi că ai nevoie de o bază de machiaj/ primer, un corector și un anticearcăn, un fond de ten rezistent la transfer, fard, eyeliner, rimel și ruj sau gloss. Hai că nu-i așa greu să fii… irezistibilă!

3 comentarii la “Machiajul, „arma” de seducție la îndemâna oricărei femei”

 • Alina E
  10/01/2020 at 11:08 pm

  Numele meu este Alina.Imi surade idea de a lucra ca model si a devein independent financiar. Imi puteti spune daca datele mele personale vor fi pastrate confidentiale? Multumesc!

  • VixenStudio
   11/01/2020 at 3:38 am

   Desigur ca oferim cofidentialitate 100 %..pt alte raspunsuri la intrebarile tale ma vei gasi si pe wapp 0735168703 Mihaela

 • Dana G
  15/01/2020 at 7:20 pm

  Eu , una cred ca mi-ar placea sa lucrez in videochat , totusi nu am prea multe cunostinte de limba engleza , ce sanse am sa obtin locul de munca ?,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703