Mădălina, 20 de ani, Suceava

Când am ajuns în studioul de videochat suceava, chiar eram o copilă. De-abia dacă împlinisem 19 ani și terminasem liceul. Voiam să fiu avocat, dar nu aveam o situație materială foarte bună, așa că mi-am zis ca un an vreau sa muncesc, sa strang bani. Îmi imaginam că o să câștig cine știe ce sume, dar n-a fost chiar așa. Primul job a fost ca ospătar. Am renunțat după două luni. Nu era de mine, așa că m-am reorientat. Am zis să încerc videochatul, știam despre ce e vorba, dar nu credeam că voi fi eu un model de videochat pentru că nu eram deloc o tipă care să nu aibă emoții sau temeri sau care să nu aibă rețineri. Întâmplarea face că m-am acomodat foarte ușor la Vixen Studio, iar de acolo până la a nu îmi mai dori să renunț, n-a fost mult. Totuși, m-am înscris la facultate, sunt studentă, dar am un loc de muncă bine plătit și cu program flexibil. E fain ca la 20 de ani să câștigi măcar 3000 de euro pe lună!”,

3 comentarii la “Mădălina, 20 de ani, Suceava”

 • ALEXANDRA V
  11/01/2020 at 9:02 pm

  Caut un loc de munca in Iasi. Imi plac femeile fiind dispusa sa combin utilul cu placutul. Este permis a lucra in cuplu la voi?Veniturile sunt pe masura?

 • Lidia B
  19/01/2020 at 5:17 pm

  Salut , locuiesc in Iasi ,am varsta necesara pentru a lucra ca model de videochat , de ce as mai avea nevoie pentru a obtine locul de munca?

 • Dana S
  19/01/2020 at 5:19 pm

  Salut , am auzit ca oferiti locuri de munca munca in Iasi, este italiana un avantaj?o seara faina

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703