Maria, 35 de ani, Iasi

„Mă uit la colegele mai tinere și fac o comparație cu anii în care eu am devenit model de videochat. Generații diferite… noi eram mai timide, parcă ne era cumva teamă, însă fetele care vin azi la studio sunt mai dezghețate, n-au vreo jenă în a satisface dorințele mai puțin normale ale clienților. Oricum, sunt una dintrele „vechituri”, dacă pot spune așa, model de videochat de la vreo 9 ani, iar în toți acești ani am fost pe la mai multe studiouri, am făcut videochat și de acasă.

La Vixen Studio am un loc de munca la care chiar vin cu drag. Bine, mai rar, că am și niște business-uri de care mă ocup, dar zic așa, tot vin. Poate că m-am obișnuit cu echipa, am devenit prieteni, e o atmosferă plăcută. Nici nu mai stiu dacă vin pentru bani azi, mai ales că în atâția ani mi-am cam cumpărat ce am dorit și am dus o viața la care alții râvnesc. Cred că vin pentru a mai cunoaste oameni. Oricum, Vixen Studio e unul dintre puținele studiouri de videochat serioase din Iasi la care chiar ai parte de respect și confidențialitate, nu doar de bani.”,

1 comentariu la “Maria, 35 de ani, Iasi”

  • Mona I
    13/01/2020 at 8:19 pm

    Buna seara , numele meu este Mona , Am 2 locuri de munca in Iasi , insa banii nu sunt niciodata de ajuns. Ma gandesc serios sa renunt la unuldin ele si sa ma angajez in videochat. Este bonusul valabil si pentru cei care lucreaza part-time?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703