Maria, 39 de ani, Iasi

„Videochatul nu e o activitate care poate fi practicată doar de fetele tinere, de studente. Am avut colege și peste 40 de ani, acum depinde și cum arăți sau ce vrei de la tine. Videochatul e pentru orice vârstă, mai ales ales că aduce beneficii clare, mai ales financiare, dar trebuie să fii cu mintea acolo, în fața camerei, mai ales când stai de vorbă cu clienții. Nu de alta, dar nu ai să reușești să faci bani dacă te gândești la alte chestiuni, ești tristă… dar n-ai cum să fii tristă ca model de videochat decât, poate, la început, după ce ai alergat o mulțime pe la fel și fel de interviuri la care ai mers după ce ai citit anunțurile de angajare și ești cumva dezamăgită că ai să o scoți la capăt cumva.

Vorbesc din experiența mea, mai ales că eu am devenit model de videochat la 36 de ani, aveam un copil de 12 ani acasă, un soț care nu mai putea să ne țină pe toți, iar eu eram cea care rămăsese fără loc de munca și era nevoită să meargă fără vreo finalitate la fel și fel de interviuri de angajare. M-am dus mai mult la mișto la un interviu de angajare la Vixen Studio, am vrut și eu să văd ce înseamnă un interviu de angajare la un studio de videochat, să mi se răspundă și mie la niște curiozități. Vă spun sincer că nu mi-am imaginat că mi se va părea o provocare… dar cam așa a fost.

Am discutat acasă, evident că n-a fost nimeni de acord cu decizia mea, dar eu am vrut să demonstrez că pot face orice, chiar dacă nu eram nici siliconată, nici botoxată și cu mult mai în vârstă decât alte modele de videochat. A mers, nu știu ce a funcționat, dar a mers, iar după ce m-am acomodat, Vixen Studio mi-a devenit un loc de muncă normal, cu contract de munca, programul mi-l făceam tot eu, aveam câtă flexibiltate voiam… m-am obișnuit cu noul loc de muncă, mă face să mă gândesc la viitor, e clar că după ce voi renunța la videochat, nu cred că voi mai avea răbdare să mă uit peste anunțurile de angajare și să sper că voi găsi cine știe ce loc de muncă wow.

Am în plan să deschid eu ceva, ajutată fiind de câștigurile frumoase pe care le am din videochat. Credit la bancă pentru vreo casă nu-mi trebuie, avem unde sta, deși contractul de muncă de la Vixen Studio mi-ar permite să-mi iau ce apartament vreau. E și acesta un gând… să iau un apartament printr-un credit ipotecar și să-l țin în chirie. Va fi un dar pentru copilul meu. Planuri sunt, dar momentan, încă îmi merge foarte bine ca model de videochat la Vixen Studio, iar comisionul de minim 50% din venituri mă face să mă consider parte din această afacere sau poveste care continuă de atâția ani.”,

2 comentarii la “Maria, 39 de ani, Iasi”

  • ionut
    19/09/2019 at 10:54 am

    aveti posturi pentru baieti ?

  • Adelina
    19/09/2019 at 10:57 am

    Eu si sotul suntem in UK…mai multe detalii daca se poate?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703