Marturia unui model de videochat: „Masturbarea mi-era dependență, videochatul a fost ca un tratament pentru mine!”

Desi medicii sustin ca masturbarea n-ar trebui sa ne faca sa rosim sau sa negam ca o practicam, femeile, mai ales, au o problema in a recunoaste ca da, se masturbeaza la fel de mult ca barbatii, iar acest obicei e cat se poate de sanatos. Totusi, practicata in exces, da dependenta, fiind primul semn de dependenta de sex. Ea apare atunci cand nevoia de a te satisface este mai presus de orice alta nevoie. Nu conteaza cand, cum, unde, ai chef de sex. Persoanele dependente de sex ar face sex tot timpul, iar acest comportament obsedant și excesiv poate genera reacții negative din partea celor afectați.

Un comportament sanatos si recomandat, așa cum este masturbarea, capata conotatii cronice atunci incepe sa afecteze activitatile curente- iar aici ne referim la acele situatii in care nu suntem neaparat in intimitate pentru a ne autosatisface, ci nu tinem cont de locul in care ne aflam. Iar problema e atunci cand persoana dependenta de masturbare recurge la acest gest atat de des, incat de isi produce durere in loc de placere.

Si, totusi, surprinzator chiar si pentru noi, am avut de-a face cu un model de videochat dependent de masturbare, care ne-a spus de la interviul de angajare despre problema pe care o are. Am zâmbit cu subinteles pana ne-am dat seama ca, de fapt, e chiar o problemă…

 

„Mi-a fost teama sau rusine sa admit ca am o problema cu masturbarea. Ajunsesem in punctul in care o faceam si de 5-6 ori pe zi. Era crunt… nu era nevoie sa ajung acasa pentru a face asta, nu conta ca eram in masina, efectiv treceam la treaba. Cei care n-au trecut prin asa ceva vor spune ca e o tampenie ceea ce zic… dar nu, am ajuns la psiholog, iar una dintre provocarile mele a fost sa vin la un studio de videochat pentru a vedea daca ma va ajuta sa ma stapanesc. Am incercat din rasputeri sa ma abtin la inceput.

Nu stiam cum sa fac sa nu ma starnesc, mai ales ca era suficient sa incep o discutie cu conotații sexuale si deja ma gandeam ca gata… totusi, la un moment dat, cand mi-am dat seama ca e spre binele meu sa ma abin cat mai mult, ca sa-l fac pe cel cu care vorbesc sa stea cat mai mult pe privatul de la videochat. Iar asta m-a ajutat. Pentru ca am incercat sa stau cat mai mult la studioul de videochat pentru a nu fi tentata sa ma masturbez. După vreo cateva luni, am si reusit sa nu imi mai fie pofta, daca pot spune astfel. Cert e ca videochatul a fost ultima soluție pentru mine, iar dacă e sa ma gandesc ca am facut si bani din propriul tratament, chiar am iesit foarte castigata din toata experienta cu videochatul.”, Elena, model de videochat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703