Masajul thailandez, în patrimoniul UNESCO. Modalități prin care poți reinterpreta arta masajului la locul de muncă

Cu o tradiție de peste două milenii, masajul thailandez a primit recunoașterea oficială prin includerea tehnicilor în patrimoniul UNESCO, fiind o confirmare a faptului că ani la rând, acestea s-au răspândit în lume prin viu grai, maeștri și discipoli, fie în temple, fie în familii, odată cu trecerea timpului. Practic, tehnica thailandează înseamnă o anume presiune exercitată asupra corpului cu degetele, coatele, genunchii și picioarele, întinderi și contorsiuni, scrie site-ul stirileprotv, și aduce sute de milioane de euro anual Thailandei.

Deși gândul ne duce la alte practici despre care se cunoaște că odată cu războiul din Vietnam au fost introduse, masajul thailandez este o terapie cu beneficii multiple, printre acestea fiind și ameliorarea sau chiar înlăturarea durerilor de spate sau de cap sau chiar poate trata insomniile sau anxietatea, ca efect curativ.

Masajul, în domeniul videochatului, este o practică pe placul clienților, mai ales în cazul în care în fața camerei există două modele de videochat iasi care, la cerere, pot executa un masaj incitant, care să-l stârnească pe cel care se crede stăpânul celor două fete. De fapt, cele care conduc sunt fetele, singurele care știu care sunt limitele până la care se poate ajunge în videochat, însă e bine să fie lăsată impresia că altcineva deține controlul. Banii vin, fetele se simt bine, toată lumea este fericită. Nu de puține ori, cererile n-au fost cine știe ce ieșite din comun, ci mai mult le-a făcut pe fete să râdă. De fapt, videochatul este despre o atmosferă relaxantă, despre fantezii, erotism și lipsa oricăror bariere.

Ce ar trebui să ai în preajmă pentru un masaj extrem de reconfortant, indiferent de mediul în care te afli?

Clar, ai nevoie de un ambient liniștitor, un pat sau o suprafața care să nu fie stânjenitoare, un ulei pe care să-l aplici, un prosop și câteva perne. Care sunt efectele ulterioare? Miraculoase de-a dreptul: o circulație a sângelui mai bună, eliminarea stresului și a toxinelor, o stare de bine… Cât despre tehnici, poți începe cu lungi neteziri sau frământări lente, astfel încât corpul să-și intre în starea de relaxare. Dar există atât de multe tutoriale care îți vor „vinde” arta masajului, încât suntem convinși că după mai multe exerciții, mâinile tale vor deveni vindecătoare.

4 comentarii la “Masajul thailandez, în patrimoniul UNESCO. Modalități prin care poți reinterpreta arta masajului la locul de muncă”

 • Ioana O
  15/01/2020 at 4:44 pm

  Salut . am doar 19 ani , neavand experienta in videocahat. Care este suma minima pe care o pot incasa?

 • Catalin O
  15/01/2020 at 4:48 pm

  Salut , cat de legal este in zilele noastre sa lucrezi intr-un videochat?

 • Dana S
  15/01/2020 at 4:53 pm

  Avand doar 18 ani , videochatul ar putea deveni primul meu loc de munca.
  Bonusul de angajare este real? Ms ,Dana

  • VixenStudio
   15/01/2020 at 5:26 pm

   Da este valabil

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703