Mihaela, 38 de ani, Iasi

„E greu, asta e realitatea… dacă nu știi când să riști, să iei decizii, chiar poți s-ajungi la o vârstă la care începi să regreți pentru că n-ai avut curaj, poate, fix atunci când ar fi trebuit. Model de videochat la Vixen Studio am ajuns la 34 de ani. Eram căsătorită, aveam 2 copii și stăteam cu socri. Groaznic! Am fi vrut intimitatea noastră, dar nu s-a putut. Când am văzut că nu este nicio altă soluție, că salariile noastre nu ne permit să stăm într-o chirie sau să ne facem un credit pentru casă, am zis ă e cazul să văd cum fac poate-poate reușim să avem casa noastră.

Asta după ce 3 ani am fost plecată în Italia și am făcut curat prin casele italienilor. N-am crezut că voi fi plăcută la interviul de angajare de la Vixen Studio, mai ales că se vedea pe fața mea că am trecut prin probleme, nu eram chiar fără riduri și nici trasă prin inel. Dar știam doar că vreau un loc de muncă bine plătit, în Iasi- ca să fiu aproape de familie, și care să îmi ofere carte de muncă cu toat taxele plătite la zi pentru a putea lua acel credit pentru o casă.

Evident că am reușit! Dacă la început, soțul a fos destul de rezervat și chiar s-a opus, când a văzut că putem avea casa noastră și o familie care să nu ducă lipsă de nimic, m-a susținut. Am luat credit bancar pentru casă după vreo 9 luni de când eram model de videochat la Vixen Studio, un loc de munca unde nu m-aș fi gândit că poți să ai chiar și vechime în muncă. Ce a făcut videochatul pentru mine și familia mea? Ne-a schimbat viața! Iată că sunt ani de când nu mai știu ce înseamnă să te uiți după anunțuri de angajare și nu mi-e rău deloc!”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703