Model de videochat cu dimensiuni de manechin?

Multe tinere din generatia noua prefera sa ocoleasca domeniul profesional al videochatului din vina faptului ca nu au un corp perfect si au kilograme ceva mai multe. La ora actuala, atat in tara cat si in strainatate exista multe pareri preconcepute despre videochat si despre modele. Fetele considera ca trebuie sa arate ca cele de pe podiumurile de moda si nu au incredere in ele ca ar putea fi placute chiar si cu cele cinci sau zece kg in plus.

Ei bine, trebuie sa stiti ca astazi idealul frumusetii nu mai este o silueta ca de viespie, o talie de invidiat sau picioare lungi si slabe. Astazi, pentru a putea fi placute de cei care intra pe site-urile de videochat, conteaza foarte mult sa ai incredere in propria ta persoana, sa iti placa cum arati si sa fii satisfacuta complet cu propria ta imagine si sa iti doresti sa castigi multi bani. Atunci cand practici meseria de model de videochat, barbatii adora femeile dominatoare, femeile care stiu sa isi joace rolul perfect in fata camerelor de luat vederi si in general, femeile care au incredere in propriile lor forte si sunt independente din punct de vedere financiar.

Totusi, trebuie sa stiti ca nu toate studiourile de videochat din tara si din strainatate sunt la fel. Fiecare dintre ele cauta anumite tipuri de modele, unele mai slabe si altele mai grasute, asa ca mai mult ca sigur daca esti o tanara la inceput de drum in acest domeniu, iti vei gasi locul la un studio de videochat.

Ce fel de modele se cauta la diverse studiouri de videochat?!

Mai ales studiourile de videochat profesionale, indiferent daca ele sunt din strainatate sau din Romania, stiu deja ce se cauta pe platforma lor online. Sa nu aveti care cumva impresia ca barbatii adora doar persoanele de genul feminin slabe! Din contra! Atat in Romania cat si peste hotare exista foarte multe persoane de gen masculin care iubesc femeile grasute, femeile cu ceva kilograme in plus, considerand despre ele ca ai pe ce pune mana atunci cand le atingi. Formele voluptoase sunt deci preferate de catre unii barbati si exista studiouri de videochat atat in Romania cat si in strainatate care au in echipa lor doar modele cu ceva kilograme in plus.

Exista studiouri de videochat care accepta in echipa doar modele slabe

Intotdeauna femeile care arata ca manechinele sunt au fost si vor fi apreciate de catre persoanele de genul masculin. Astfel, daca ai o silueta de clepsidra, picioare lungi si un corp aproape perfect, gasesti cu siguranta multe studiouri de videochat care sa te reprezinte in continuare si care sa te lanseze rapid in cariera de model de videochat.

Formele rubensiene ale modelelor sunt din ce in ce mai cautate in industria videochatului

Exista multi oameni care nici la ora actuala nu cunosc expresia de forme rubensiene. Aceste persoane de gen feminin care detin asa numitele forme rubensiene au o talie foarte bine definitam un bust destul de mare si un fund bombat care iese in evidenta mai mult decat de obicei. O vedeta internationala cu forme rubensiene este Kim Kardashian, daca vreti sa va faceti o parere despre cum arata o femeie cu acest tip de forma a corpului.

Exista studiouri de videochat care aleg angajeze modele cu forme mixte sau cu siluete normale

In functie de tipul fiecarui studio de videochat in parte, unele dintre ele aleg sa angajeze modele cu siluete normale sau sa angajeze un amalgam de femei, fiecare cu forme diferite, astfel incat sa poata fi pe gusturile oricarei persoane de genul masculin care intra pe platforma lor online. De altfel, nu putem sa omitem nici studiourile de videochat din tara sau pe cele din strainatate care accepta sa angajeze doar modele de videochat cu forme fitness, modele care iubesc sportul, care au o alimentatie sanatoasa si care isi tonifiaza mereu muschii.

In concluzie, in functie de forma corpului pe care o ai, daca ai ceva kilograme in plus sau in minus, daca ai o silueta de clepsidra sau esti o femeie rubensiana, cu siguranta ca o sa iti gasesti locul tau intr-un studio de videochat.

Studioul nostru VixenStudio, cel mai profesional de pe raza Moldovei, cu sediul in Iasi si in Suceava, accepta orice fata care isi doreste sa practice aceasta meserie de viitor, indiferent de tipul de silueta pe care il are. Suntem o echipa minunata care ne dorim sa ni te alaturi, o familie adevarata unde formele corpului nu conteaza, aspectul fizic nu primeaza intotdeauna si ne bazam mai mult colaborarea cu modele prin intermediul increderii, al fidelitatii si al performantei. Hai la noi la un interviu si cu siguranta te vei angaja aici!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703