Model de videochat, dar timida in fata camerei? Scapa de inhibitii cu aceste sfaturi

Persoanele de genul feminin care sunt cu adevarat timide, timorate si au multe inhibitii si prejudecati, cu siguranta nu au ce cauta in videochat. Totusi, daca este sa analizam din alt punct de vedere fiecare dintre noi am fost timizi la un moment dat. Conform spuselor celor care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala pe teritoriul tarii noastre sau in strainatate in domeniul psihologiei, timiditatea se datoreaza in cea mai mare parte traumelor suferite in perioada copilariei.

Intr-adevar exista cateva traume care se trag din copilarie si care te pot marca pe tot parcursul vietii dar acest lucru nu este o generalitate existand pur si simplu fete timide care asa au caracterul, fara sa fi suferit o trauma in copilarie. Este bine sa fii si timida sau sa ai anumite inhibitii insa totul cu o limita iar daca aceasta limita este depasita, pot aparea probleme grave mai ales daca activezi zilnic profesional intr-un domeniu cum este videochatul. Cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutor specializat daca ai astfel de probleme, noi mai jos putand sa te ajutam doar cu cateva sfaturi si recomandari despre cum sa incerci sa scapi de timiditate si de anumite inhibitii.

Incearca sa identifici cauza timiditatii sau a inhibitiilor pe care le ai

Se spune ca in perioada copilariei poti suferi anumite traume care te pot face sa fii in perioada adulta timida sau inhibata de anumite lucruri. Tocmai de aceea cel mai bine este sa incerci sa te cunosti pe tine cat mai bine, sa stai sa te gandesti daca ai suferit o trauma in copilarie si sa incerci sa treci peste asta. Mai mult ca sigur ca procesul va fi unul de durata lunga insa cu siguranta ca va functiona. Iar daca iti doresti sa devii model de videochat alege un studio profesional care iti pune la dispozitie si un psiholog in cazul in care vei avea nevoie de unul.

Daca vrei sa devii model de videochat documenteaza-te cat mai bine despre aceasta profesie

Cel mai bine este ca inainte sa te angajezi intr-un studio de videochat sa te interesezi exact ce presupune meseria de model. Atunci cand esti timida esti cu siguranta si nesigura pe tine si tocmai de aceea este bine sa pasesti intr-o profesie noua, documentata si fara sa iti para rau mai tarziu. De altfel, un studio de videochat profesional o sa te ajute punandu-ti la dispozitie un trainer care iti va explica pe indelete cum sa iti faci meseria mai bine si cum sa scapi de timiditate sau de anumite inhibitii pe care le ai.

Tot studioul o sa iti spuna la dispozitie si o echipa de make-up care o sa se ocupe de machiajul tau dar si de stilul vestimentar care trebuie sa se imbine perfect cu rolul pe care il joci pe camera web. Iar daca ti se pare ca esti prea timida pentru a fi din prima model de videochat adult, poti incerca pentru inceput studiourile care au optiunea non adult.

In cazul in care esti timida sau ai anumite inhibitii este bine sa incerci sa vezi de unde provine aceasta timiditate. Daca aceasta provine din cauza aspectului fizic incearca sa lucrezi la el, daca provine din cauza traumelor din copilarie cel mai indicat este sa incerci sa iti rezolvi problemele cu persoanele in cauza din acea perioada si daca nu poti sa o scoti la capat chiar deloc, poti apela la sfaturile si recomandarile unui medic psiholog.

Important este sa incerci sa scapi de negativism si sa fii realista cu tine, sa incerci sa iti dezvolti sa iti pui in evidenta punctele tale forte, sa fii plina de optimism si vitalitate lasand la o parte timiditatea si inhibitiile dar si sa incerci sa te placi pur si simplu pe tine si mai apoi pe cei din jurul tau. Doar asa vei reusi sa ajungi un model de videochat popular atat pe teritoriul tarii noastre cat si pe teritoriul altor tari din lumea intreaga.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703