Modelelor, dans!

În videochat, și cel mai mic talent trebuie pus in evidenta pentru ca-ti aduce bani. N-ai idee cat de incitant poate fi jocul de-a artista in fata camerei web, privita fiind de cine trebuie. Videochatul nu-i „Romanii au talent”, dar iti pune imaginatia la treaba si nu se stie niciodata cum ajungi sa cunosti omul care trebuie pentru a te dezlantui fara pic de inhibare… da, suna ciudat treaba asta cu inhibarea, fiind vorba despre videochat, dar una e sa arunci hainele de pe tine si alta e sa stii ca esti un antitalent in ceva anume si sa vezi tot felul de reactii. Videochatul este despre increderea in sine, iar la Vixen Studio, asta e prim lectie pe care o primesti la training.

„Mi s-a parul mereu ca stiu sa dansez, dar nu la modul profi, ci asa era felul in care reuseam sa ma eliberez de tot felul de emotii. Imi imaginam ca nu ma vede nimeni… din liceu am dezvoltat pasiunea asta, mai ales ca am fost intr-o formatie de dans. Mi-amintesc ca la inceputurile mele ca model de videochat, am mizat pe dans. Imi imaginam ca voi fi ca la un club de streaptease, am invatat tot felul de miscari lascive pe cele mai incitante melodii. M-a ajutat acest lucru pentru reuseam sa-l starnesc pe cel care ma privea si o faceam intr-un mod placut. Asa ca am fost cumva smechera si alegeam si melodii lungi. Stiam ca fiecare minut de dans inseamna bani mai multi pentru mine.

Mereu eram imbracata sumar, sexy, nu porno, iar asta era si mai misto pentru barbati pentru ca practic ii provocam sa ma urmareasca sa ma starneasca ei pe mine ca sa incep sa ma dezbrac. Era un joc al nostru, multe dintre dicutiile private le-am dus in directia asta. E drept, dansul imi si placea, mereu am vazut dansul in videochat ca pe o forma de arta. Videochatul era scena pe care ma manifestam. Cred ca asa am putut sa ma concentrez cum trebuie pe cum sa fac bani nu neaparat usor. Dadeam adevarate spectacole, aveam coregrafii. La un moment dat, mi se dadeau si dedicatii. Au fost clienti care aveau o melodie preferata, le starnea amintiri, si voiau sa le dansez pe acea piesa pentru ca doar asa reuseau sa se satisfaca!”, a marturisit unul dintre modelele de videochat Vixen Studio.

Dansul starneste, dansul este una dintre fanteziile erotice nu doar in videochat, ci si in viata reala. De cate ori nu v-a spus sa ii dansati? Dar sa ii dansati intr-un mod provocator, nu ca si cum ati fi in vreun club… sau chiar si in club, sincer, de cand ori nu v-ați urcat in poala partenerului si i-ati dansat fara pic de stres sau rusine? Dansul in poala e foarte apeciat si in cluburile de noapte. Ai nevoie de exercitiu, trebuie sa stii miscari ca sa poti face cu adevarat bani din asta. Sunt antrenamente, la fel ca la dansul la bara care azi e dus la nivel de arta… si chiar poti face dans in poala si in videochat. Iti dau noi o gonflabila care sa-l faca pe clientul de videochat sa-si imagineze ca-s doua femei care danseaza numai si numai pentru el.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703