Mona, 28 de ani, Iasi

„Am crescut într-o familie cu mari probleme. Eu întrețin familia de vreo 6 ani. Părinții, frații, sunt stâlpul familiei și sunt mândră că pot face asta și chiar nu mă interesează ce cred alții. Nu știu câți dintre cei care comentează mă înțeleg, așa că am renunțat de mult să mă mai intereseze ce zice unul-altul. Oricum, la Vixen Studio am un loc de muncă ideal și bine plătit. Banii m-au ținut în videochat, nevoia. Nu îmi pare rău, n-am de ce. Aș fi putut pleca din țară, dar tot nu aș fi câștigat la fel de mulți bani. Oricum, le-aș spune fetelor care au școală, pentru că eu nu am, să nu le fie rușine. Meseria de model de videochat iasi nu-i chiar atât de simplă pe cât pare, dar îți aduce satisfacții multe, mai ales financiare.”

2 comentarii la “Mona, 28 de ani, Iasi”

  • Andreea T
    12/01/2020 at 11:55 am

    Ola , numele meu este Andreea., am 19 ani , caut un loc de munca in videochat, care sa ofere confidentialitate. Am aplicat pentru diferite joburi insa se cere experienta..Care sunt conditiile in videochat?

  • George M
    12/01/2020 at 11:58 am

    Salut , numele meu este Geo. Caut sa lucrez in videochat impreuna cu prietena mea si as dori sa stiu daca bonusul de angajare se ofera si pentru cuplu?Multumesc

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703