[UPDATE 2020] Motivele pentru care barbatii iubesc femeile

Update 2020: Barbatii iubesc femeile asa cum femeile iubesc barbatii. Aceasta este legea firii. Insa exista cateva motive pentru care barbatii iubesc femeile si viceversa. Spre deosebire de un barbat, persoanele de gen feminin iubesc singuratatea. Barbatii de cealalta parte nu suporta sa stea singuri iar in cazul in care sunt parasiti, divorteaza sau raman vaduvi, vor cauta neincetat o noua jumatate a vietii lor. Femeile pot sta insa singure mult timp, putine fiind cele care intra imediat intr-o relatie dupa ce nu mai sunt cu persoana iubita. Dupa cum vedeti, atat femeile cat si barbatii sunt diferiti insa o sa observati pe parcursul vietii ca totusi sunt destul de asemanatori, in functie de tipul persoanei alese de fiecare pentru a-si petrece restul vietii. De aici si vorba de – cine se aseamana se aduna. Insa din punctul de vedere al motivelor pentru care barbatii iubesc femeile, lucrurile sunt total diferite.

Femeile sunt iubite de catre barbati in primul rand pentru felul lor de-a fi. Acestea sunt mult mai calme, mai rabdatoare, stiu cand sa taca si cand sa isi impuna punctul de vedere. Se stie ca barbatii sunt exact viceversa si de aceea se spune ca vor cauta intotdeauna ceea ce lor le lipseste, ca si o completare.

Barbatii iubesc femeile pentru ca le daruiesc copii. Cel mai minunat dar al unei relatii implinite este un rod al fericirii lor, respectiv un copil pe care atat barbatii cat si femeile il pot modela cum isi doresc. Majoritatea barbatilor isi doresc copii si deseori acest lucru nu mai inseamna ca ei trebuie facuti neaparat cu persoana iubita, important fiind rezultatul.

Persoanele de genul masculin vor cauta intotdeauna o versiune de femeie cat mai apropiata de caracterul si personalitatea mamei lor. Barbatii sunt de fapt niste copii alintati, intr-o versiune adulta. Ei vor avea intotdeauna nevoie de mama lor, asa cum si femeile au nevoie toata viata de tata. Atunci cand un barbat iubeste cu toata fiinta lui o femeie, mai mult ca sigur ca personalitatea acesteia precum si caracterul de care da dovada, se aseamana foarte tare de calitatile pe care le are mama lui.

–––-

Iata o lista a catorva motive pentru care barbatii iubesc femeile si pentru ce ar trebui sa investeasca mai mult timp pentru a demonstra femeilor din viata lor cat de mult le iubesc si le apreciaza:

1. Barbatii iubesc femeile pentru ca se intretin si sunt mereu curate. Femeile sunt mai curate si mai ingrijite decat barbatii, ofera mai multa atentie modului cum arata si cum miros. Inca din momentul in care ies din dus, cu parul abia spalat, sau in clipa in care se pregateste sa iasa pe usa, femeile vor emana miros de prospetime si curat.

2. Barbatii iubesc femeile pentru ca nu sunt fiinte egoiste. Femeile, in comparatie cu barbatii, sunt mult mai generoase. Ele sunt cele care aduc bautura la petreceri, iti vor ura mereu „La multi ani” si nu vor uita niciodata sa iti ofere si un cadou de ziua ta. In plus, daca le tratezi asa cum merita te vor ajuta sa faci si curatenie dupa petrecere. Trebuie sa oferi si reprocitate gesturilor, altfel vei primi un „adio”.

3. Barbatii iubesc femeile iertatoare. Daca ai calcat stramb si ai gresit cu ceva, nu trebuie decat sa iti ceri iertare atingand punctele sensibile ale femeii. Astfel, totul va fi dat uitarii. Trebuie sa pari afectat cu adevarat de situatie, sa ii spui ca ii intelegi sentimentele, si ca nu se va mai intampla si a doua oara.

 

4. Barbatilor le plac femeile nebunatice. Ei isi doresc mereu sa incerce lucruri noi si ciudate in dormitor. Insa, ca barbat, trebuie sa fii mereu atent la modul in care iti femeia iti raspunde la aceste dorinte. Se intampla, uneori, ca cele care vin cu propuneri indecente sa fie chiar ele, iar aceste partenere nu trebuie lasate libere.

5. Barbatii iubesc femeile pentru latura lor umana. Sigure, uneori de neinteles de catre barbati, dar cu mici diferente, femeile sunt asemanatoare cu barbatii. Pot sa sa stea intinse pe o canapea, sa se bucure de o sticla de bere, sa urmareasca televizorul pana adorm si sa se excite la fel ca barbatii.

6. Barbatii iubesc femeile pentru ca mereu vor avea la indemana „borcanelul cu miere”. Acesta este unul dintre motivele evidente. Un barbat sarutat de „noapte buna” doar pentru a-i demonstra aprecierea fata locul care iti ofera multa fericire, va fi mereu incantat si va aprecia femeia.

 

7. Barbatii iubesc femeile pentru ca o treime din creierul lor gandeste ca un barbat. Acest lucru este dovedit stiintific si poate fi motivul pentru care femeile ii asculta pe barbatii care vorbesc despre Messi sau alte subiecte privind fotbalul, desi ele nu sunt nicidecum interesate de acest sport. Faptul acesta demonstreaza ca le pasa mult de opinia barbatului despre fotbal.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703