Nico, 29 de ani, Iasi

„Am fost plecată în străinătate, unde făceam curat în case. Eu, fată cu facultate. Plecasem din țară pentru că nu făcem față cu cheltuielile, acesta e motivul real. Nu am găsit câini cu colaci în coadă nici în străinătate, dar măcar știam că nu mă chinui de la o lună la alta. Totuși, mi-era ciudă că nu am reușit acasă. Videochat mai făcusem pe la 23 de ani, la fel, din cauză că nu aveam bani. Dar n-am putut. Poate eram necoaptă.

După primul concediu în țară, m-am zis că nu mă mai întorc în Spania, așa că am zis că trebuie să fac ceva și pentru mine, e timpul! Și așa am mers la un interviu de angajare la Vixen Studio, iar de atunci și până în prezent, viața mea a fost pe un permanent plus, în creștere. Sunt acuș doi ani de când am ales să fiu model de videochat iasi la Vixen Studio și nu regret nicio clipă. Ceea ce regret e că nu m-am ținut de videochat de prima dată!”,

1 comentariu la “Nico, 29 de ani, Iasi”

  • Dana H
    14/01/2020 at 4:41 pm

    Buna seara , m-am hotarat sa fac pasul cel mare si sa ma angajez la un studio de videochat. Care este promotia pentru angajare?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703