Noi am ales sa iesim din rand cand am ajuns la studioul de videochat

Multi cred ca modelele de videochat nu sunt prea destepte, ca nu stiu sa faca altceva. Dar chiar nu e deloc asa. Marea majoritate a modelelor de videochat s-au saturat sa fie prost platite in joburi pe care societatea le considera normale. De aceea, au ales sa fie modele de videochat in Iasi, Bucuresti, Cluj sau in oricare oras din lume. Conteaza mult studioul de videochat ales, ai alte sanse. Iar echipa iarasi e importanta pentru ca trebuie sa vii cu placere la locul de munca. La Vixen Studio chiar le gasesti pe ambele. Asta te te face sa uiti de gura lumii si sa iti vezi de scopul tau!

Nu inteleg nici dupa atatia ani de videochat de ce romanii sunt asa revoltati pe modelele de videochat. Poate de ciuda, cine stie. Noi am ales sa iesim din rand cand am ajuns la studioul de videochat. Poate lor le e frica sa faca asta. Dar daca tie iti e frica, de ce nu-l lasi pe altul sa ii fie bine? Sa ai o cariera in videochat nu-i tocmai simplu. Multe fete vor sa fie modele de videochat, dar putine sunt cele care ajung printre cele mai bune. Norocul meu e ca am lucrat cu un astfel de model de videochat si am invatat cam orice secret al videochatului.

Studiourile de videochat din Iasi sunt care mai de care mai ademenitoare. Sa fiu azi in locul unei fete tinere care vrea sa faca videochat, dar nu stie ce studio din Iasi sa aleaga, as fi putin in dificultate. Norocul e internetul, caci te ajuta cu documentarea, dar tot la studio iti dai seama daca e sau nu pentru tine un studio de videochat din Iasi sau altul. Dar daca as putea sa dau un sfat, chiar le-as spune celor aflate la inceput de drum sa deschida bine ochii inainte sa se apuce de treaba. Si-n videochat umbla tot felul de povesti. Fara foc nu prea iese fum. Sa nu aleaga un studio de videochat din Iasi anonim. Sa caute unul cunoscut. Cu cat mai vechi, cu atat mai bine. Toate astea sunt garantii, arata ca oamenii aia au inteles cum sta treaba cu videochatul, ca au stiut mereu sa se reinventeze pentr a rezista pe o piata cu atata concurenta. Eu asa am ales Vixen Studio. Poate-s niste idei care vor fi de folos pentru fetele care vor sa fie modelele de videochat dar nu stiu ce studio de videochat din Iasi sa aleaga. Asa am ales eu, poate e un sfat bun, cine stie. Altceva, ce sa zic? Ca videochatul te caleste cumva cum nu o va face niciun alt loc de munca. Dar te caleste in bine, adica te invata sa fii si responsabila, si placuta, sa tragi de tine cand ai impresia ca o iei razna, nu stiu, toate chestiile astea. Cel putin pentru mine, asa a fost. Totusi, videochatul iti arata o latura a vietii pe care nu multe dintre noi au avut ocazia sa o traiasca. Mai toate modelele de videochat se apuca de videochat pentru c au nevoie de bani. Orice s-ar spune, banul te face sa te simti bine, sa fii multumit, sa ai o oarecare fericire. N-as putea vorbi de alte studiouri de videochat din Iasi decat de cel la care eu m-am simtit cel mai bine, adica Vixen Studio. Si cand zici Vixen in domeniul videochatului, chiar zici excelenta. Asa am simtit eu pana acum si inca mai am atatea de experimentat. E o provocare care a venit neasteptat in viata mea, in sensul ca nu mi-am propus sa fiu model de videochat in Iasi, insa nu stii ce destin ti-a fost pregatit. Ia totul cum vine si ai sa vezi ca si rezultatele bune vin in viata ta!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703