Noi punem punctul pe G

Adolescenta difera de la o generatie la alta. Azi, daca spui unui adolescent ca tu, cand erai de varsta lui, rasfoiai pe ascuns revistele Bravo, Cool Girl si mai tarziu Playboy, sigur va spune ca-l iei la misto. Informatia era putina, parinti sfiosi care roseau mai tare decat tine cand pomeneai doar cuvantul sex si cam asa s-a mers… cu valul! Dar vremurile nu mai sunt cele de atunci, iar sexualitatea nu mai pare un subiect tabu decat in mediile academice, din cate ne dam seama. Iar asta nu neaparat din convingere, ci mai mult din ipocrizie, caci hai sa fim seriosi, toti ajungem in dormitoare!

Revenind la problema care ne macina, veti intreba care e legatura dintre videochat iasi si punctul G, eternul punct misterios pe care barbatii dau vina atunci cand n-ajung sa satisfaca o femeie. Nu-i problema, oricum se satisfac singure. Vai, nu ne spuneti ca nu stiati… alta ipocrizie, stim! Punctul G e mit daca barbatii stiu unde sa puncteze. Evident ca asta inseamna sa-ti si cunosti partenera destul de bine, dar egoismul nu-i lasa sa fie interesati decat de propria placere.

Poate de asta modelele de videochat sunt cele mai satisfacute din punct de vedere sexual. Nu doar ca ele stiu unde sa apese ca sa simta placere, ci stapanesc atat de bine propria sexualitate, incat stiu cum sa-si directioneze partenerii in zona care trebuie pentru ca ambii sa termine… epuizati si fericiti! Va dam un pont… vedeti ca mai tine si de voi, barbatii, sa excitati femeia, asta asa, daca vreti sa o vedeti in extaz.

In videochat, mult e fictiune, doar imaginatie si actorie. E o tactica deja cunoscuta pentru ca nimeni n-ar rezista ore in sir sa fie in permanenta excitata. Nici cea mai nimfomana femeie, asta-i clar. De aceea, modelele de videochat invata sa mimeze placerea cat mai bine, dar mai ales, invata cum sa-i atate pe clientii de videochat. E suficient sa aduci in discutie punctul G si deja i-ai captat, i-ai provocat. Misteriosul punct G e in mintea multor barbati, iar asta e si pentru ca le da batai de cap.

Nu de putine ori, modelele noastre de videochat au vorbit mult cu clientii de videochat despre subiect, ingrijorati fiind de cum nu reusesc sa-si satisfaca partenerele. De fapt, multi clienti de videochat apeleaza la videochat tocmai pentru a-si rezolva mici chestii care le creeaza un disconfort. Si modelele de videochat au rabdare sa ii asculte si sa povesteasca, sa-si faca sa inteleaga mici tips-uri care le pot schimba viata sexuala reala, nu cea virtuala. Nu-i vorba de anatomie aici, e vorba de cunoastere, iar un barbat nu va avea curaj sa isi intrebe partenera unde trebuie sa insiste pentru ca si ea sa se bucure de fiecare partida de sex. Apoi, ca tot veni vorba, stiti ca exista si alte puncte despre care nu prea se pomeneste, chiar daca aduc o placere la fel de intensa?

Videochatul nu e doar un mijloc prin care femei si barbati, ca modele de videochat, fac bani. E un domeniu atat de ofertant si plin de provocari, incat noi n-avem cum sa fim altfel decat multumiti ca am ales un domeniu de activitate prin care ii putem face pe oameni fericiti. Modele de videochat si consumatori de videochat, deopotriva.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703