Nu doar ca am scapat de sala de jocuri, dar mi-am recastigat si feminitatea cu ajutorul Vixen!

„Nu m-am gandit niciodata ca unul dintre joburile mele va fi sa fiu operator sala de jocur. Nu casino, ci sala aia de jocuri de cartier in care intra toti betivii sau fel si fel de indivizi care mai de care mai tupeisti si marlani de-a dreptul. Ba mai mult, n-am crezut ca voi ajunge sa fac asta casatorita fiind, si cu doi copii. Insa dupa ce s-a incheiat concediul de maternitate, parca ne-a lovit ghinionul si iata ca am fost pusa in situatia in care trebuia sa stau la bar, sa zambesc dragut tuturor, sa fiu amabila. Era o chestie de compromis pentru mine, dar nu stiam pentru cat timp pentru ca efectiv nu gaseam de munca. Si nu, nu aveam pretentii pentru ca nu am decat liceul absolvit, insaceva care sa ma faca sa vin cu drag la munca intr-adevar aveam nevoie.”, asa incepe sa imi povesteasca Petronela cum a inceput ea sa fie model de videochat.

            Cat a stat cu cei mici prin concedii de maternitate nu si-a pus vreodata problema ca ea nu va avea de munca in momentul in care va trebui sa revina. N-a avut niciodata un job stabil intr-un anumit domeniu, sa zici ca aia era specializarea ei, insa Petronela a stiut intotdeauna cum sa invete repede orice era nevoie pentru a se descurca. Inainte de a intra in concediu de maternitate era operator call center pe limba italiana. A profitat de faptul ca stia limba italiana dupa cateva veri in care fusese sa munceasca in Italia ca ingrijitoare și a crezut ca poate face o cariera frumoasa din asta. Nu s-a asteptat, in schimb, sa ramana insarcinata imediat dupa primul copil si asa i s-a dat totul peste cap. N-a mai vrut sa revina pe call center pentru ca programul era mult prea strict si nu avea cum sa stea cu copilasii, asa ca a inceput sa isi caute de lucru. Surprinzator, n-a gasit nimic, insa i-a atras atentia un anunt de la o sala de jocuri de langa scara in care locuia. Nu neaparat anuntul, cat mai ales banii pe care i-ar fi primit: 2500- 3000 lei pe luna, carte de munca, bonusuri etc. Mai tarziu si-a blestemat ziua in care a decis sa devina operator sala de jocuri.

„Am tot incercat sa ma acomodez. Totusi, oamenii deveneau violenti cand se imbatau. Erau nervosi ca pierdeau bani si se razbunau pe aparat sau ma injurau direct pe mine. Apoi, eam cumva obligata sa am un soi de uniforma formata din fusta scurta si camasa. Cumva, ii si provocam sa im faca avansuri. Aveam neoie de banii aceia, mi-am zis ca e pentru copii totul si asa am rezistat vreo jumatate de an. Totusi, cand s-a umplut paharul, am plecat. Cochetam cu ideea videochatului, mai ales ca eram mama, insa m-am dus la Vixen studio intr-o zi sa ma interesez exact ce ar trebui sa fac, mai ales ca eu nu aveam intocmai dimensiuni de model, nu eram deloc slaba dupa doua sarcini. Dimpotriva, eram plina de complexe, imi venea greu sa ma dezbrac inclusiv in fata sotului. Mi s-a vorbit foarte frumos, mi s-a explicat totul cu calm si nu s-au facut presiuni asupra mea. Adica am facut acest pas in momentul in care chiar am fost convinsa ca pot. Ah, n-am sa uit prima experienta (rade)… ce emotii! Evident, sotului nu i-am spus nimic, nici nu stiu cum de am putut fi atat de nonsalanta in fata lui, desi stiam cum faceam banii. Am avut noroc, poate, ca am gasit niste indivizi care chiar aveau nevoie de cineva cu care sa vorbeasca. Eram doar in sutien in fata lor, ca si cum eram la plaja. Cand am inceput sa fac mai multi bani, i-am spus adevarul sotului. Asta dupa ce am inceput sa ma uit la mine iarasi ca la o femeie si am inceput sa il provoc din nou pe sotul meu. Atunci si-a dat si el seama de ceva si n-am mai avut incotro. Nu i-a picat foarte bine, dar stia ca pot face intr-o saptamana salariul lui pe o luna. Stiam ca avem doi copii de crescut, asa ca totul a fost facut de dragul acestora. Ce a insemnat Vixen pentru mine? O sansa sa ma redescopar ca femeie, sansa de a face bani multi. Ne-am mutat intr-un apartament al nostru, mai mare, nu mai stam in chirie. Am plecat intr-un concediu cu totii pentru prima oara in ultimii 5 ani. Toate astea e pentru ca sunt model de videochat. Totul inseamna discretie, intimitate si seriozitate de ambele parti. Cred ca asta a contat foarte mult.”, marturiseste Petronela.

Petronela, 29 de ani, Iasi

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703