Pana unde merg fanteziile in videochat?

E atat de simplu sa te gandesti doar… dar ce faci cand ajungi in situatia de a fi in fata unei camere video, la un studio de videochat, tu ca model de videochat si nu stii daca sa faci sau nu ceea ce-ti cere clientul cu care vorbesti? Multe dintrele fetele care au lucrat ca modele de videochat ne-au povestit cum, la inceput, aveau o alta parere despre activitatea de videochat. Credeau ca trebuie sa faci orice, dar nu stiau ca exista si o limita pe care tu, modelul de videochat, o impune atunci cand vine vorba despre ceea ce esti sau nu dispusa sa faci de dragul banilor.

De la cele mai penibile fetisuri pana la cele mai complicate fantezii, toate, dar absolut toate trebuie sa-ti aduca mai multi bani! După ani petrecuti in industria videochatului, concluzia n-are cum să fie alta decat ca nu te poti pune cu mintea bolnava a omului ca s-ar putea sa fii surpris!

Cele mai multe modele de videochat ne-au povestit ce li s-a cerut sa faca de cele mai multe ori, indiferent ca vorbim de un american, un englez sau un spaniol, de exemplu, multi barbati, contrar studiilor, vor sa fie dominati. Daca in viata reala barbatul e cel care domina, vrea sa fie stapan, se pare ca pe lumina difuza si-un cadru erotic, vrea sa fie sclav. Dar sclav in sensul ca e in stare sa-si provoace chiar si rani, in timp ce e legat cu o lesa de piciorul unei mese, iar stapana, adica modelul de videochat, trebuie sa-i dea ordine, sa-i spuna ce sa faca sau nu, sa-l controleze de la distanta ca si cum ar fi acolo, langa.

Pare absurd sa dai bani ca altcineva sa-ti dicteze ce sa faci tu, nu? Dar in videochat, se poate. Orice e posibil atunci cand dai frau liber imaginatiei si te joci cu fantezii si dorinte. Cine stie, pentru unii, o femeie deghizata in curtezana, fara bici, ci cu o bacheta de printesa in mana e o fantezie, in timp ce pentru altii, poate fi o prostie, dar in asta consta si farmecul nostru, ca oameni.

„Am fost surprinsa sa vad ca mi se cere, practic, sa nu fac nimic eu, ci sa ma imaginez ca sunt stapana de scalvi. Noroc ca am vazut „12 ani de sclavie” si mi-l mai aminteam. Am improvizat biciul cu un cordon de la halatul de baie, caci parea mai gros si scotea un sunet temator cand loveai masa sau canapeaua, m-am descurcat. Macar m-a lasat sa am pijamaua satinata pe mine.

Trebuia sa-i spun sa-mi aduca micul dejun, sa ma mangaie. In fata avea o gonflabila, dar el se excita in functie ceea cat de bine mimam eu, desi pe gonflabila o hranea si mangaia, se inchina ei. Evident, el fiind dezbracat. Cu cat se aprindea mai tare, cu atat eu trebuia sa ma dezbrac, sa uit ca sunt stapana, sa intru in rol. El isi facea treaba in livingul lui, eu ma distram pe banii sai. A fost interesant sa dau ordine si sa nu fac nimic eu!”, e una dintre marturiile unui model de videochat Vixen Studio cu privire la fanteziile pe care a trebuit sa le puna in practica într-una din zilele petrecute la studioul de videochat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703