Pasii catre cariera de model de videochat

Multe dintre tinere nu indraznesc sa aplice pentru jobul de model de videochat de teama ca nu se incadreaza in cerintele de baza ale unui model de videochat.

In mintea majoritatii dintre ele si-au facut loc idei preconcepute, precum cea ca un model de videochat trebuie sa aiba masurile ideale, 90-60-90, sau ca trebuie sa arate intr-un anumit fel si ca doar atunci pot sa se angajeze in cadrul unui studio de videochat.

Noi vrem sa venim in intampinarea lor cu lamuriri asupra cerintelor care trebuie indeplinite in cazul in care isi doresc sa imbratiseze jobul de model de videochat iasi.

In ce priveste aspectul fizic, masurile ideale nu conteaza. Nu toti oamenii sunt perfecti. Preferintele barbatilor sunt diverse si nu se incadreaza toate intr-un singur tipar, si acela ideal.

Sunt, desigur, si clienti care cauta femei cu masuri ideale, dar, in acelasi timp, exista si barbati care doresc sa admire femei blonde, poate mici de inaltime, sau cu forme rubensiene ori pe cele cu ochii verzi, si tot asa… De aceea, in aceasta industrie plina de frumos, dar mai ales de diversitate, exista loc pentru oricine, neexistand un tipar standard pe care o viitoare angajata sa-l bifeze.

Ce conteaza este un aspect fizic placut, dar mai ales ingrjit, care sa il faca pe client sa te priveasca cu admiratie.

Zambetul este o arma de succes in aceasta cariera, aspect care pe modelele de videochat de succes le-a ajutat in atingerea unor performante de invidiat. Chiar daca ai o stare mai proasta intr-o zi, uita de probleme personale pret de cateva ore, si afiseaza un zambet deschis in fata camerei.

Niciun client nu va oferi bani pentru a vedea un model de videochat posomorat, plictisit si care abia rosteste o vorba asteptand sa incheie mai repede ziua de lucru.

Uita de probleme de acasa, deschide camera web, trage aer in piept, zambeste larg si ofera celor care te privesc impresia ca esti fericita ca ii vezi si ca poti sa petreci timp in compania lor.

Comunicarea este si ea un element esential, la fel ca si zambetul. Vorbeste, poarta discutii pe diferite teme cu membrii din camera ta, provoaca-i la discutii, adreseaza-le intrebari.

Pe langa un aspect fizic placut si modalitatea in care iti atragi clientii, un alt aspect ce garanteaza succesul este reprezentat de temele de conversatie cu interlocutorul.

Membrilor din camera de chat le place sa discute, sa uite si ei de problemele lor, asa ca datoria ta este sa initiezi conversatii si pe cele mai banale subiecte.

Multe studiouri de videochat promoveaza imaginea modelului de videochat ca fiind asemanatoare cu cea a unui psiholog. Si acest aspect nu este departe de adevar. De cele mai multe ori, clientii fideli, cer privat-uri cu un anumit model care sa-l asculte si care poate sa ii ofere si sfaturi.

Asadar, in cazul in care aveai idei preconcepute despre cerintele acestui job, speram ca ti-am deslusit misterele si ca te-am convins ca aceasta activitate nu presupune niciun tipar standard in ce priveste aspectul fizic.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703