Pentru ce sumă ai face o nebunie?

De curand, intr-un moment de caterinca, artistului Speak i s-a ridicat la fileu o provocare: sa alerge in fundul gol prin Bucuresti contra unei sume pe care fanii sa o doneze. I-a facut-o prietenului Razvan Fodor, asa ca tot el a fost si primul care  donat. Desi Speak a zis in gluma ca pentru vreun milion de euro ar face-o, dar numai cu Fodor impreuna, s-au rezumat, totusi, la vreo 150 000 de euro. Si de aici, vazand ca se adevereste afirmatia cu „fiecare are un pret”, ne-m gandit sa va intrebam: tu, pentru ce suma ai face o nebunie?

Nu ne-am gandit la o nebunie anume, dar am avut in vedere videochatul, domeniul nostru de activitate. Videochatul e provocator chiar si pentru comentatorii gratuiti de pe margine (la care nu vom intelege niciodata cu ce ii derajeaza alegerile altora), dar chiar si acestia, sigur ar accepta sa incerce sa intre in universul videochatului pentru o anume suma de bani. Ce te impiedica, de fapt, sa incerci sa vii la Vixen Studio?

Pe langa vesnica idee ca ar fi un domeniu „murdar”? Poate am lansa o provocare in acest sens, dar mai mult decat sa-ti spunem ca videochatul iti ofera siguranta și garantia unor venituri lunare generoase și ca la Vixen Studio e un loc de munca unde esti respectata si tratata ca un membru al familiei, cu ce altceva te-am putea convinge?

Revenind la provocarea lansata intre vedete, va dati seama ca la oamenii de rand, care nu sunt obisnuiti cu sumele pe care vedetele le incaseaza, sumele sunt si mai mici, iar provocarile dintre cele mai porcoase. S-alergi in curul gol pe strada nu-i cine stie ce, mai ales daca actiunea are si un scop caritabil, dar e o forma de extravaganta si un gand subconstient care a stat pitit mult timp in mintea celui care a lansat provocarea. Ceea ce confirma inca o data faptul ca nu conteaza statutul pe care il ai, perversitatea gandurilor e bine accentuata. Asadar, tu ce ai face si pentru ce suma?

Ar fi bine sa-ti lasi mintea sa zburde, macar asa ai sa te simti libera cu adevarat, fara a fi incorsetata de societatea care iti dicteaza viata? Si uite ce ne-a raspuns o persoana pe care am intrebat-o deja: „chiar nu stiu, nu m-am gandit niciodata la ce as face si pentru cati bani. Cred ca atunci cand primesti o provocare e mai usor pentru ca trebuie sa te gndesti daca e da sau nu. Dar asa, chiar nu-mi trece nimic prin minte. Iti dai seama ca ma gandesc numai la chestii super porcoase, dar nu stiu daca le-as fae si pentru cati bani.

De fapt, cred ca banii, depinde cat sunt de multi, ar fi principalul argument pentru care as spune da la orice. Da orice, cu exceptia unor actiuni care ar duce la ranirea unei persoane sau punerea ei in pericol. N-as risca sa ajung in arest pentru nicio suma din lume, daca la mijloc e suferinta unui om. In rest, nu stiu…mereu mi-am zis niciodata sa nu spui niciodata, asa ca mai degraba ma intrebi direct daca fac nu stiu ce pentru suma x de bani, asta asa, ca sa-ti pot spune un raspuns.”

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703