Pledoarie pentru femei. De 8 Martie și-n oricare alta zi

Iubim pe fuga si multumim si mai fuga… in goana eterna a ceea ce este viata, ne-amintim tot pe fuga de gesturi mici care n-ar fi imposibil de facut in oricare alta zi, fara ocazie anume. Pentru ca sufletul n-are nevoie de ocazii pentru a fi mangaiat si pentru ca ar trebui sa iubim si sa multumim cu acelasi interes in oricare alta zi… Femeia, un mister pentru unii, un dar pentru altii… femeia a fost dintotdeauna cea care a cladit si daramat imperii, un „zid” care asteapta sa fie cucerit, dar nu refuza nici varianta de a cuceri. Femeia, eterna sursa de inspiratie pentru atatia autori, femeia, femeia, femeia…

Suntem cel mai longeviv studio de videochat din Iasi, reusind sa ne mentinem in top tocmai prin faptul ca respectam femeia. Fara ea, n-am fi azi, iar pentru asta, intr-o zi ca aceasta, la un 8 Martie la care toata luma face urari, ne-am gandit si noi nu doar sa aducem simple multumiri, ci sa facem o intreaga pledoarie pentru cele ce ne sunt mame, iubite, sotii, fiice… o pleadoarie pentru respectul pe care orice femeie il merita, indiferent de alegerile pe care le face in viata, alegeri de care, odata asumate, stie si cum sa le gestioneze dupa. Traim vremuri in care femeia e aratata cu degetul pentru orice ar face.

Ne intereseaza cu cine iese, cu cine face nebunii, ce lucrez, cat castiga, de ce se ingrijeste, de ce isi permite sa fie senzuala, de ce atrage, de ca ațâță barbatii, de ce face si desface, de ce e singura, de ce e cu ala sau cu altul, de ce, de ce, de ce… prea multe de ce-uri pentru un om cand, de fapt, n-ar trebui sa ne intereseze ce si cum face daca nu ne afecteaza. Si chiar de ne-ar afecta, tot n-ar trebui sa dam vina pe ea, ci sa ne uitam in propria existenta si viata, sa vedem daca nu cumva… problema e fix la noi. Si, culmea, cele mai multe de ce-uri vin de la femei tot la adresa femeilor.

Din invidie, v-ati prins. De ciuda, mai exact. De ciuda ca unele-s atat de asumate incat nu dau doua parale pe vorbele goale pe care le dau unii in stanga si in dreapta. Si stim ce spunem pentru ca lucram cu femei… iar multe dintre modelele noastre de videochat trebuie sa infrunte prejudecati gratuite, cand, de fapt, n-ar trebui sa le intereseze. Femeia are voie sa faca orice, caci in acel „orice”, sigur are nu o explicatie, ci macar un obiectiv. Si-atunci… cine suntem noi, ceilalti, sa-i stam in cale? De ce si cu ce scop?

De-a lungul acestor ani in care Vixen Studio  rezistat tocmai datorita femeilor care ne-au ales cu incredere ca loc de munca, am invatat ca respectul e forma cea mai de pret cu care putem sa le multumim femeilor in fiecare zi pentru sacrificii si daruire. Am cunoscut in acesti ani femei cu povesti remarcabile, femei care, datorita faptului ca au trecut peste prejudecati si au ales sa fie modele de videochat iasi, si-au dat o sansa la o noua viata. In spatele unui zambet, n-avem de unde sti cate lacrimi se ascund. Si-atunci, n-ar fi mai bine sa ne muscam limba inainte de a imprastia venin?

Noi, Vixen Studio, am fost martorii unor povesti de viata cutremuratoare, dar si martorii renasterii unor invingatoare. Si tocmai pentru aveste povesti care ne-au facut sa vedem viata cu alti ochi, pledoaria noastra, in ceea ce priveste femeia, e pentru respect. Un respect sincer si natural, din inima si fara pic de ura. In fiecare zi. Fara sa criticam, fara sa gasim scuze si acuze. Sa acceptam oameni si destine fara prea multe intrebari. Despre asta ar trebui sa ne fie viata, in general, si perceptia asupra femeii, fiinta care trebuie sa faca fata atator atacuri gratuite din care nimeni nu e castigat la final… Dragi femei, suntem alaturi de voi și daca vreti sa va redescoperiti, sa aveti incredere in voi si sa va demonstrati voua si nimanui altcuiva puterea pe care o aveti pentru a razbate, suntem partenerul vostru de incredere!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703