Prizonieri si salvatori in videochat

Videochatul a evoluat de la simple conversatii unul la unul la tot felul de intalniri intre „prieteni” virtuali. E mai palpitant, e si mai multa joaca si imaginatie, e fix cum ne-am imaginat intotdeauna ce-am face noi daca am fi, de exemplu, actori de filme porno pentru o zi. Poate am mers prea departe, dar ne-am dorit sa avem si la videochat scenarii cu mai multi protagonisti. Ne incita pe noi gandul ca vedem cum doua femei se cearta si se iubesc in acelasi timp, chiar daca pe langa e si un barbat ignorat si ofticios de jocul celor doua.

Fanteziile sexuale despre care povestim sunt dorintele clientilor nostri de videochat iasi, modelele noastre avand drept sarcina doar sa le faca pe plac acestora de la distanta, sa-i faca sa le doreasa, desi nu pot atinge. Caci cam despre asta e videochatul…

De exemplu, un tip din Marea Britanie i-a cerut unul model de videochat sa o ia pe colega de studio pe care nu o suporta deloc si sa inceapa sa o pedepseasca. Desi tipa care a acceptat sa intre in joc era chiar prietena cu modelul de videochat caruia i s-a cerut asta, fetele si-au intrat in rol cu usurinta si au lasat deoparte prietenia. Si uite-asa au inceput sa se certe inca de la telefon, cand chipurile cealalta era chemata doar pana in camera sa i se spuna ceva. Aici a inceput show-ul erotic. Pregatite amandoua sa atace, cea care o chemase a fost mai rapida si a luat-o prizoniera.

A imobilizat-o legandu-i mainile, in asa fel incat sa o poata face sclava ei. Trebuia sa o satisfaca asa, legata, mimand cumva un viol lesbi. In tot acest timp, modelul de videochat legat simtea tot felul de senzatii ca-i trec prin trup, dar nu putea sa se opuna pentru ca ii si placea ceea ce i se intampla. Totul s-a „complicat” in momentul in care, peste ele a intrat un coleg de videochat, care s-a dat drept iubitul modelului de videochat legat si pedepsit.

Barbatul, in rol de indragostit, vazand-o pe iubita lui in acea stare, a sarit imediat in ajutor, dupa ce a brancit-o pe modelul de videochat care o legase. Apoi, rolurile s-au inversat si acea perversa mica a avut de „suferit” pentru ca i s-a conferit acelasi tratament pe care il primise. Si asa ca atmosfera era fierbinte, barbatul era deja starnit de tot show-ul erotic pe care iubita lui il facea cu modelul de videochat, incat a intrat si mai bine in jocul lor pervers…

Totul a parut atat de real, incat clientul de videochat si-a dorit inclusiv sa stea si la povesti cu cei trei, incercand sa afle si mai multe despre ei. Faza amuzanta a fost de-abia cand britanicul le-a propus sa vina pana la Londra pentru cateva zile de neuitat, el obligandu-se sa plateasca absolut totul. Nu stim daca cei trei au acceptat sau nu, insa stim ca nu e treaba noastra ce se intampla in afara studioului de videochat si ca astfel de scenarii cu mai multe modele de videochat sunt tot mai cerute. De ce? Pentru că e mai fun cand sunt mai multi…

2 comentarii la “Prizonieri si salvatori in videochat”

  • Kahn David
    05/07/2020 at 5:24 am

    As fi interesat de o colaborare u studioul Dvs. Sunt matur, educat, auto propriu cu ceva experienta de viata, open minded. Caut o colaborare serioasa pe termen lung.

  • VixenStudio
    14/07/2020 at 1:15 pm

    Buna ziua! La ce fel de colaborare te-ai gandit? Te rugam sa ne lasi un mesaj pe chat, facebook sau pe whatsup! Zi buna!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703