Profită de pasiunile ascunse ale altora și fă bani din asta. Iată câteva exemple

Nu știm dacă te-ai gândit că ai putea afla cele mai ascunse și perverse oamenilor, însă află că există domenii în care nimic nu pare prea pervers pentru cele care se comportă precum acele zâne care dau de două ori din bagheta magică și împlinesc dorințe, fantezii, gânduri dintre cele mai spumoase. În videochat, totul e despre roluri, asta e cea mai mare provocare, iar deseori, modelele de videochat sunt pregătite special pentru a face bani din pasiunile pe care alții le împărtășesc cu acestea.

Sunt mai multe metode prin care e poți dedubla și face în așa fel încât să profiți de pasiunile celor de dincolo de monitor, însă aici intervine și experiența trainerilor care trebuie să îți arate până și cele mai în detaliu trucuri și modalități prin care chiar poți fi un fel de super-personaj uman, gata să facă pe plac altora. De multe ori, totul este o joacă, iar videochatul este, în definitiv, o joacă. Foarte puține chestii sunt reale, nimeni nu judecă pe nimeni, atât clienții, cât și modelele de videochat se acceptă unii pe alții și tot așa. Nu e nimic ciudat pentru niciunul dinte protagoniști, totul e acceptat și chiar încurajat.

După mai multe discuții avute cu modelele de videochat iasi, ne-am dat seama că pentru noi, unele solicitări par extrem de copilăroase și n-au nicio legătură cu sexualitatea pe care videochatul o implică. De exemplu, la un moment dat, ni s-a spus că unul dintre modelele de videochat a trebuit să cumpere un urs imens și să stea în brațele lui în timp ce vorbea cu un tip din Marea Britanie. Îi amintea lui despre cum făcea asta în copilărie și așa se relaxa.

Era o întoarcere în timp. E și distractiv, și sigur, și curat, dar și…bănos. Videochatul e un mediu de lucru cu o atmosferă plăcută, iar orice model de videochat poate confirma acest fapt. În czul cu ursul, imaginația a fost despre doruri, dar au fost situații în care discuțiile cu clientul se făceau în fața unei mingi de fotbal, fotbalul fiind pasiunea lui, altă tipă era pusă să citească, să îi citească celui din fața camerei pagini întregi din fel și fel de cărți.

Pur și simplu, avea o pasiune pentru perSoanele care nu sunt actori, dar recită, își dau interesul să pară actori, să exerseze tonalități și o anumită mimică. Ce alte pasiuni ale clienților s-au transformat în subiecte de discuții în videochat? Păi… pasiunea pentru sport, muzică, excursii, haine, filme, make-up și to felul de alte pasiuni pe care nu ni le-am fi putut imagina transformate în activități de videochat…

1 comentariu la “Profită de pasiunile ascunse ale altora și fă bani din asta. Iată câteva exemple”

  • Alina L
    15/01/2020 at 4:38 pm

    Buna!Doresc sa ma primesc locul de munca la voi , in Iasi. Imi puteti da cateva tipsuri despre modul imn care imi pot mari castigurile…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703