Ramona, 27 de ani, Iasi

„Mi-am încercat norocul și în străinătate, dar m-am întors în țară după nici măcar doi ani de pribegie. Plecasem în străinătate cu gânduri mari, am renunțat la un job destul de ok, nu m-am uitat în urmă cu regret. Acolo, totul era diferit de cum ni se prezintă nouă, în țară. Nu știu, m-am sacrificat, am plecat la mama mea, am avut și eu grijă de o bătrână. Nu-i tocmai minunat pentru un tânăr de 24 de ani, cât aveam pe atunci. Dar am zis că o fac pentru binele meu. Când am revenit în țară în prima vacanță, nu-mi mai venea să plec.

Dar mi-am mai dat răbdare… a doua oară am ales de nevoie, am ales să-mi fie bine aici, acasă, am ales Vixen Studio. Am fugit de videochat, mi se părea că e pentru cele care cred că nu se poate altfel, care vor ceva ușor. Nici videochatul nu e ușor, iar cine spune asta, o spune pentru că nu știe despre ce vorbește. Mie nu mi-a fost deloc simplu sau ușor, dar mi-am dat interesul și am început să-mi dau seama că dacă vreau să fac bani, trebuie să îmi dau interesul. Acum mă gândesc cum de am crezut că îmi va fi bine în altă țară când aveam un loc de muncă ideal acasă.”,

2 comentarii la “Ramona, 27 de ani, Iasi”

 • Raluca M
  12/01/2020 at 12:48 pm

  Buna ziua. Observ ca fenomenul ia amploare de la o zi la alta.Avand in vedere acest lucru, , ce bani se pot castiga din videochat in zilele noastre?

  • VixenStudio
   12/01/2020 at 4:59 pm

   Cel mai mult in studiourile noastre de videochat ,un model a castigat peste 38.000 ron banii ei intr-o luna

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703