Ramona , 32 de ani , Iasi

„Veți râde, dar prima dată am ajuns la un studio de videochat în urmă cu mulți ani, când le machiam și coafam pe modelele de videochat  de acolo. Era un fel de loc de muncă la care mergeam zilnic, eram la început cu treaba asta cu machiajul și chiar un punct de plecare în carieră. La șapte ani distanță de atunci, am intrat iarăși la un studio de videochat la un interviu de angajare ca model de videochat. E greu să fii make-up artist în Iasi când sunt atât de mulți, eu nu aveam carte de muncă, făceam totul la negru de atâția ani… așa că atunci când am simțit că trebuie să trag un pic de mine, să fac mai mulți bani, m-am orientat spre videochat, știind că se câștigă bani frumoși.

M-am dus la Vixen Studio din rațiuni de siguranță. Cel mai vechi studio de videochat din Iasi, garanția că oamenii de aici sunt seriosi. Eu voiam să fac bani să îmi iau o casă, dacă tot stăteam deja de ani de zile într-o chirie care mă sufoca lună de lună. După câteva luni ca model de videochat la Vixen Studio, semnam contractul la banca de unde am luat un credit pentru casă. Știam că nu munceam în zadar, știam că am depășit toate glumele sau ideile că nu voi avea carte de muncă cu toate taxele plătite la zi… nu știu cum e la alte studiouri de videochat, dar eu, la Vixen Studio, am avut plătită cartea de muncă din prima zi de lucru.

Ce simt azi? Împlinire… știu că am un loc de muncă ofertant, câștig măcar 2500 de euro pe lună, am program de lucru flexibil și, ghici ce, am reușit să îmi deschid și eu un mic salon de beauty, așa că nu muncesc deloc în zadar! Întreaga mea viață arată cu totul altfel după acești primi trei ani petrecuți la Vixen Studio Iasi. Chiar, cum mai arată rubrica cu anunțuri de angajare? Întreb și eu pentru cele care vor bani, dar nu trec cu vederea anunturile de angajare de la studiourile de videochat din Iasi…”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703