Ramona,29 de ani , Iasi

„Am avut grijă ca mult timp să îmi caut un loc de munca unde să vin măcar cu plăcere, dacă salariul nu mă mulțumea. E foarte greu și îmi amintesc cum căutam cu disperare prin rubricile cu anunțuri de angajare, mergeam la intervuri și degeaba… totul era frumos până când auzeai că nu ți se oferă decât salariul minim pe economie, bani din care nu îți permiți să îți achiți nici măcar facturile lunare. Ideea cu videochatul a venit în momentul în care am zis că decât să mai plătesc chiria, mai degrabă îmi fac un credit pentru casă și plătesc o rată la bancă.

Aveam nevoie de un loc de muncă care să îmi permită un venit lunar generos, trecut în cartea de muncă, asta ca să mă pot duce la bancă și să îmi spună că mă încadrez la condițiile băncii pentru a lua un credit. Nu știam cum se lucrează în videochat, dar am fost plăcut surprinsă să aflu la interviul de angajare de la Vixen Studio că voi avea contract de munca, taxele plătite, că orice bancă îmi va acorda un credit de orice tip după câteva luni de când voi fi angajată. Nu știu de ce m-am încăpățânat eu cu casa, mai ales că eram deja obișnuită să stau în chirie. E drept, mai stăteam cu două fete, n-aveam suficientă intimitate, mă simțeam tot ca la cămin. N-am mai vrut aceleași condiții, așa că mi-am luat inima-n dinți și m-am apucat de videochat.

Nu știu dacă a contat mult că mi s-a spus că e un loc de muncă sigur, cu carte de muncă, cu taxele plătite la zi sau că îmi făceam deja calcule pentru sumele pe care aș fi putut să le încasez în fiecare lună dacă lucram full time. Așa a început aventura mea la Vixen Studio, o colaborare care împlinește anul acesta 4 ani, 4 ani în care da, am reușit cu locul de muncă de la Vixen Studio să pot să îmi iau un credit ipotecar, să mă mut într-un apartament pe gustul meu, e un sentiment plăcut. Nu știu ce le-aș spune altor fete care și-ar dori să devină modele de videochat… poate că ar fi cazul să se gândească serios și să ia o decizie fx pentru ele, fără a ține cont de gura lumii. Nu vor regreta!”

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703