[Update 2020] Ce reguli trebuie sa respecti atunci cand esti in chat cu clientii

Update 2020: Am lamurit in articolele anterioare ca videochat-ul este o industrie de succes si ca se bazeaza pe o reteta cu ingrediente bine definite care conduc la acest fapt. Acum 2 ani, in acest articol, stabileam si o serie de reguli si norme care stau la baza succesului modelului de videochat iasi. Astazi, ne aflam in anul 2020 si reteta unei relatii de succes cu clientii din camera de chat se bazeaza pe aceleasi reguli.

Anumite cuvinte sau gesturi pot alunga clientii din camera ta de chat, asa ca este necesar pentru un model de videochat sa stie sa-si controleze limbajul si mimica in timpul acestui job.

Noi te vom indruma spre un comportament adecvat pe care sa il adopti in timpul chat-ului si a sesiunilor private.

Niciodata nu trebuie sa ii avertizezi pe membri in legatura cu timpul petrecut in chat. Trebuie sa te concentrezi pe activitatea ta. De asemenea, cuvantul „cumpara” nu trebuie folosit niciodata pentru ca vei contura imaginea banilor cheltuiti de membri.

Daca ti se intampla vreodata sa iti vina sa vorbesti urat, infraneaza-te. Gandeste-te la ceva frumos si deviaza discutia. In momente ca acestea, trebuie sa devii creativa si sa gasesti metode noi prin care sa te faci inteleasa.

Nu pretinde nimic niciodata si nu te milogi. Se poate intampla ca in camera ta de chat sa existe persoane carora sa le placa sa comande sau sa implore dupa anumite lucruri. Asta nu trebuie sa te transforme si pe tine si sa incepi sa te comporti la fel. Fii superioara clientilor tai! Nu cobori la nivelul lor si astfel vei impune respect. Acestia te vor recompensa prin plata unui show in privat.

––

Reguli si norme in camera de chat

Iata o lista a unor exemple de gesturi si comportamente pe care modelele de videochat nu au voie sa le faca in timp ce sunt cu un membru in chat, Free Chat :

-nu prezinta nuditate si nu ofera show gratuit
-nu utilizeaza telefonul mobil personal
-nu mananca in timp ce este online
-nu foloseste ochelari de soare
-nu se comporta si nu se imbraca in asa maniera incat sa se creeze impresia ca este minora
-nu sunt permise alte voci straine in fundal
-nu poarta jeansi, pulovere sau trening
-nu barfeste si nu povestete membrilor despre alte colege modele
-nu discuta despre castiguri, salarii, contracte etc.
-nu mesteca guma
-nu paraseste camera cat timp este online
-nu are permisiunea de a bea decat la cererea clientilor

Aceleasi reguli si norme se aplica si in cazul unui Nude chat, cu adaugarea celei in care modelul nu are permisiunea de a iesi din cadru in niciun moment din decursul sesiunii, decat daca ii permite clientul.

Acceptarea de cadouri banesti este permisa ?
Este absolut interzis unui model sa ceara, sa minta si sa insele clientii pentru a-i convinge sa le trimita bani. Cand un membru intra in Private sau Nude chat, este interzis sa se ceara clientului sa cumpere mai multe minute sau sa i se spuna ca nu ii sunt suficienti banii. Acest comportament este unul nepoliticos. Poarta-te natural, daca banii se termina si reprezentantia ia sfarsit. Clientul va lua de unul singur decizia daca va cumpara mai mult.

Dincolo emotiile din fata camerei de filmat si dincolo de toate aceste reguli, videochatul este un job unde ai voie sa te distrezi. Fa din fiecare zi petrecuta in fata calculatorului una fun si vei ajunge sa faci multi bani distrandu-te !

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703