[Update 2020] Retelele de socializare sporesc castigurile din videochat

Update 2020: Despre videochat ai auzit cu siguranta de la prietene sau cunostinte, ori din media si de pe retelele de socializare. Sau poate chiar ai mai activat in acest domeniu si ai deja conturata o imagine despre ce presupune acest job ca model de videochat.

Ideea principala a acestui job se deduce chiar din denumire – video (imagine) si chat (discutie). Modelul de videochat este cel care intretine discutii in timp real prin intermediul unei camere video si al unei conexiuni bune la internet.

Industria divertismentului online este in trend crescator in 2020, incepand de la filme, muzica si toate lucrurile care ne induc o stare de bine. Tot mai multe forme de divertisment s-au mutat in mediul virtual gratie accesului foarte usor. Toate acestea sunt experiente realiste, iar videochatul este, de asemenea, o experienta care imita realitatea pentru cei care platesc acest serviciu.

Temele de discutie pe site-urile de videochat variaza in functie de imaginatia modelului de videochat. Pot fi discutii legate de filme, muzica, hobby-uri, carti sau stiri si se poate ajunge pana la conversatii erotice, insa doar daca modelul isi doreste acest lucru.

La fel se intampla si pe retelele de socializare, loc in care doua persoane necunoscute se „intalnesc” si isi dau seama ca pot lega conversatii foarte usor despre lucrurile care ii pasioneaza. Doar ca in domeniul videochat, unul dintre interlocutori plateste pentru a avea parte de o discutie agreabila cu persoana pe care o place.

––

Socializarea si retelele de socializare au devenit un lucru de care suntem tot mai dependenti si sunt tot mai importante in dezvoltare si progres. Sociabilitatea este definitia si scopul naturii umane si ajuta la intarirea legaturii unui individ cu o comunitate.
Pe de alta parte, cybercultura este o etapa a prezentului in civilizatia tehnologica.

In baza tehnologiilor virtuale si Social Media, cybercultura stabileste relatii sociale, sentimentale si emotionale, intre doua persoane online.
Social Media are la baza valori care ajuta in obtinerea succesului in plan social online si anume, vizibilitatea, popularitatea, reputatia si puterea de influenta.
Un factor important al retelelor de socializare este relatia dintre editor si urmaritor, care poate fi usor distrusa din cauza unei lipse de intimitate si apropiere.

Si in industria de videochat se aplica toate aceste informatii.

Se cunoaste faptul ca site-urile de videochat sunt niste platforme de interactine online intre clienti si modelele de videochat iasi , practic, intre oameni. Un client nu se inscrie pe aceste site-uri doar pentru a admira un aspect fizic placut, ci este interesat si de o personalitate empatica a modelului, astfel ca in acest domeniu al videochat-ului sunt cauutate modele care pe langa faptul ca stiu sa fie sexy si senzuale, au in acelasi timp si firi prietenoase, atente si comunicative.

Exista clienti care nu mai cauta modelul de „porn star” , ci mai curand o fata cu care sa aiba o legatura mai personala, mai apropiata.
Din motivul acesta retelele de socializare dau rezultate cat mai bune: in prima faza atragi noi potentiali membri, apoi reusesti sa mentii interesul clientilor fideli interesati de aceeasi persoana. In plus, sunt multi clienti care nu doresc un spectacol fara a se fi creat mai intai o legatura intre el si model, fara sa stie cat mai multe detalii despre persoana de pe ecranul lor. Isi pun mereu intrebari, au fantezii despre cum arata modelul in viata reala cand nu este online, se intreaba despre ce placeri sau hobby-uri are in timpul liber, care este programul pe platforma online. Majoritatea dintre membri sunt curiosi si vor sa cunoasca raspunsuri la tot felul de intrebari.

Interactivitatea online a devenit o nevoie a timpului prezent. Cu cat esti mai vizibil si mai expus in social media, mai popular, cu autoritate, cu atat influenta este mai reala.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703