Sa fii liber este premiza VixenStudio!

De cand e lumea si pamantul, noul ne-a speriat pe noi ca si specie. Majoritatea oamenilor sunt conservatori din fire si acest lucru nu este intotdeauna un lucru bun pentru noi. Ne-am obisnuit sa stim tot ce se intampla in jurul nostru, sa avem habar de toate si in momentul in care in fata ne apare un lucru inedit, ne speriem de el si fugim ori incercam sa il contracaram cu toate puterile si prin toate mijloacele posibile.

Zona de confort cu care suntem obisnuiti ne-a cam scos din linie din vina acestei pandemii de Covid 19 in care ne-am aflat anul asta insa chiar si asa impreuna am reusit sa o scoatem la capat. Am aflat totusi ceva cu aceasta ocazie si anume ca oricat de mult am respinge noi oamenii ideea de nou, aceasta poate aparea iminent in calea noastra si ne poate pune intr-o postura nestiuta pana acum din care vrem, nu vrem, trebuie sa iesim cu capul sus.

Suntem obisnuiti, oameni fiind sa punem etichete pe orice. Aici se includ atat meseria de videochat cat si persoanele care au alte orientari sexuale. Acest lucru se intampla in Romania mai mult decat in orice alta tara din lume. De ce?! Pentru ca asa ni se pare noua normal si pentru ca nu am evoluat deloc ca si nationalitate, preferand sa ramanem scufundati in comunism.

Spre deosebire de alte colturi ale lumii, in Romania prejudecatile sunt cele mai mari si barfa este la putere. Asta pentru judecatile de valoare le facem fara sa gandim macar o secunda in ansamblu situatia si astfel uitam ca prejudecatile noastre pot face rau altor persoane. Astia suntem noi, romanii. Gandim doar in alb si negru si alta paleta coloristica nu ne este cunoscuta inca. Nu putem generaliza totusi. Exista si romani care gandesc liber, care sunt constienti ca in lumea asta toti suntem diferiti si la nivel mondial chiar, nimeni nu se aseamana din nici un punct de vedere.

Si ca sa revenim la subiectul nostru, la VixenStudio libertatea este pe primul loc. Exista in Romania si mai ales in alte tari din lume multi oameni care au orientari sexuale diferite. Mergand pe conceptul ca nu toti suntem la fel, la VixenStudio poti sa te angajezi ca si model de videochat indiferent de orientarea sexuala pe care o ai. La noi totul este diferit fata de cum esti obisnuit deja si acceptam orice persoana in familia noastra atat timp cat aceasta este dedicata meseriei pe care o face, isi respecta munca si programul ei dar mai ales isi respecta si echipa din care face parte.

Noi iubim originalitatea si nu avem prejudecati de nici un fel! Barierele mentale din punctul de vedere al orientarii sexuale au fost de multa vreme depasite la VixenStudio! Asta pentru ca noi respectam libertatea de exprimare a fiecarui model de videochat Iasi in parte.

Asadar, la VixenStudio ai parte de libertatea de exprimare de care ai atat de multa nevoie. La noi poti fi tu, fara bariere si fara prejudecati! Tu contezi pentru noi la fel de mult cum contam si noi pentru tine! Este adevarat ca in viata te vei lovi de multe bariere contra orientarii tale sexuale dar nu si la VixenStudio, aici toti sunt liberi sa se exprime in mod natural. Te invit si pe tine in echipa VixenStudio indiferent de orientarea sexuala pe care o ai! Freedom…freedom…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703