Sa nu crezi ca ne-am transformat in Playboy Mansion de cand suntem „la domiciliu”

Oh, sigur ca multi va imaginati ca imediat ce ai urcat pe treptele care duc spre usa studioului intri intr-o lume in care nu vezi decat femei goale, bautura peste tot si fel de fel de jucarii. Si mai multi isi imagineaza ca de cand suntem „la domiciliu” o tinem numai intr-o petrecere, fix asa cum era la Playboy Mansion. Nu-i nimeni in rolul lui Hugh Hefner nici macar pe timp de pandemie. Adica nu-ti imagina ca acum, la studiourile de videochat se toarna altfel de filme decat cele pentru care modelele de videochat sunt angajate.

Cel putin, nu la Vixen Studio. Asta pentru ca acasa la noi, adica la studioul de videochat, fiecare noua zi e oricum diferita, iar atmosfera buna si armonioasa a fost dintotdeauna la loc de cinste, cum s-ar zice. Iar daca v-am povesti asa, un pic, despre cat de distractive sunt modelele noastre, tare ne e ca va veti dori sa fiti parte dintr-o echipa tanara, pusa pe treaba, dar si pe sotii, o echipa care face imposibilul si-n vremuri de panica si isterie.

Hai sa ne amintim cam cum era la „tatucul” Playboy: femei, bautura, muzica, sex, nebunii, fantezii. Toate-l voiau pe badia care, chiar daca sigur nu-l mai tineau bateriile, erau dorit de toti iepurasii pe care-i facuse cunoscuti prin revista care a batut toate recordurile la vanzari de-a lungul timpului. Studiourile de videochat nu vor fi niciodata un fel de Playboy Mansion pentru ca asta ar insemna sa fie case de toleranta, iar la un studio de videochat vii ca sa faci bani, vii la un loc de munca, nu la bordel. Și uite cum mai demontam un mit, damn it! Glumim, evident… orice umbra de mister e benefica, mai ales atunci cand starnesti interes. Caci, de ce sa nu recunoastem, videochatul atrage. Starneste curiozitati si invidii ascunse sub grimase de „vai, n-as putea face asta niciodata!”.

Judecam fara sa avem habar de nimic din ceea ce este industria videochatului, iar asta pentru ca am crescut cu mentalitati care ne invata ca intotdeauna capra vecinului pare mai apetisanta decat propria capra.

Acum, nah, depinde cum arata si capra vecinului. J))))) Totuși, sa redevenim seriosi. Cum spuneam… nu, nu suntem Playboy Mansion, desi tare ne-ar fi placut, de ce sa nu recunoastem!?! Dar cum nu suntem nici in Ibiza, nici prin vreo alta coasta  decat cea de porc, poate, ramanem sa muncim, adica sa descretim fruntile celor care azi, mai mult ca oricand, singuri fiind, simt nevoia sa-si gaseasca un partener de discuții, un partener care sa-i tina de urat chiar si de la distanta. Bine, nici nu s-ar putea altfel in vremuri de pandemie, cand distantarea sociala fortata ne-a dat dreptate, indirect. Asta dupa ce ani am incercat sa explicam unor modele de videochat ca s-ar putea sa traiasca povesti de dragoste veritabile, chiar si de la distanta.

La Vixen Studio, desi gandul te duce la Playboy Mansion, se munceste. Mai mult ca oricand, iar asta ne bucur pentru ca noua ne place munca. De fapt, muncim nu doar cu drag si spor, ci luand totul ca pe o distractie pe care n-am dori-o terminata nicicand. Ca asa-i la noi: muncim in intimitate, dar ne mai „prostim” si noi la o tigara cu ceva muzica la maxim si dansuri. Ca-ntre fete! Hai cu noi!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703