Salariul de model de videochat se negociaza la angajare?

Modelele de videochat cu experienta multa in spate nu au nici o problema atunci cand vine vorba sa isi aleaga un nou studio care sa le reprezinte in continuare in activitatea pe care o practica zi de zi online. Asta pentru ca modelele vechi stiu sa isi negocieze singure salariul si nu lasa niciodata de la ele atunci cand vine vorba de bunastarea lor financiara si de banii pe care ii merita sa ii castige conform muncii depuse de ele.

De cealalta parte stau insa modelele de videochat la inceput de drum in acest domeniu, fete tinere care nu se pricep deloc la negocieri si care nu sunt increzatoare pe propriile lor forte atunci cand vine vorba de negocierea drepturilor salariale. Conform statisticilor facute de catre cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in acest domeniu, la nivel mondial barbatii castiga mai multi bani decat femeile, ei fiind foarte buni negociatori atunci cand vine vorba de meritul muncii pe care ei o presteaza. Deci, cum sa procedezi sa iti negociezi salariul, indiferent daca esti model de videochat profesionist sau nu?!

La interviul de angajare pune mai intai intrebarile despre salar, bonusuri si alte beneficii!

Imediat dupa ce angajatorul isi termina discursul este timpul sa pui si tu intrebarile potrivite despre drepturile tale salariale. Cand te angajezi intr-un domeniu cum este videochatul, stii deja ca o sa castigi multi bani si tu trebuie sa lupti pentru mai mult daca vrei sa avansezi rapid in aceasta profesie. In plus, cu siguranta ca angajatorul o sa aprecieze faptul ca esti dezinvolta si o sa iti ofere pachete salariale atractive. Deci, incepe tu conversatia despre aspectul financiar!

Inainte de a va angaja ca si model de videochat, ganditi-va cat de multi bani doriti sa castigati si cat credeti ca meritati!

Este foarte important ca indiferent de domeniul in care te vei angaja, sa iti setezi inca de la inceput un target de castig. Astfel, in momentul in care tu vei sti cat vrei sa castigi si cat crezi tu ca meriti, angajatorului tau o sa ii fie greu sa tina pasul cu negocierile tale. Tu stii cel mai bine cati bani valoreaza munca ta si este bine sa profiti de acest aspect inca de la interviul de angajare daca vrei sa castigi mai multi bani in meseria de model de videochat.

Nu sariti calul atunci cand vine vorba de negociere salariala!

Inainte de a merge la un interviu de angajare este indicat sa te informezi mult in privinta intrebarilor pe care ti le va pune angajatorul. Astfel este bine sa te pui si tu in locul lui si sa te intrebi cati bani ti-ai da tu singura tie daca tu ai fi angajatorul. Acesta cu siguranta ca o sa iti puna intrebari de genul – ” De ce crezi ca ai merita banii astia?” si este bine sa fii pregatita si din privinta acestui aspect, cu raspunsul potrivit. In plus, ii poti spune acestuia ca ii mai poti aduce si alte modele la studio, prietene de ale tale, daca acesta plateste bine. De aici vine si bonusul de recomandare, apropo!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703