Secretele unui model de videochat: piele fina si sanatoasa

Atunci cand esti model de videochat, cu siguranta ca trebuie sa arati bine din toate punctele de vedere atat fizic cat si pe interior. Aspectul fizic este o problema cu care se confrunta in zilele noastre atat persoanele de genul feminin cat si barbatii iar o piele fina si stralucitoare face parte dintr-un aspect exterior ingrijit si contribuie la frumusetea corpului nostru.

Datorita faptului ca modelele de videochat obisnuiesc sa joace online diferite roluri, ele sunt nevoite sa se imbrace in anumite costumatii. Tocmai asta este si motivul principal pentru care un model de videochat trebuie sa aiba picioarele epilate intotdeauna si pielea trebuie sa ii straluceasca la fel ca unui diamant. Astazi tehnologia a evoluat foarte tare in privinta tehnicilor de epilare si exista destul de multe modalitati de ingrijire a pielii de pe picioare, de pe maini sau din zonele intime, ramanand la latitudinea fiecarei persoane in parte la ce metoda recurge pentru a se epila, intrucat un model de videochat castiga multi bani cat sa-si permita orice.

Deci, fiecare model de videochat are propria sa metoda de epilare a parului nedorit in functie de timpul pe care il are la dispozitie, de perioada de crestere a parului, de durere sau tinand cont de alte aspecte. Metodele traditionale folosite de catre modelele de videochat pentru indepartarea parului nedorit sunt –

Aparatul de ras ramane optiunea cea mai rapida si astazi!

Chiar daca tehnologia a evoluat atat de tare in privinta tehnicilor de indepartare a parului nedorit de pe maini, picioare sau din zonele intime, aparatul de ras ramane cea mai viabila metoda datorita faptului ca operatiunea de indepartare a parului nu necesita mult timp si nu este nici dureroasa. Totusi, atunci cand folosesti aparatul de ras trebuie sa stii ca parul o sa iti creasca foarte repede si daca vrei sa ai o piele fina si stralucitoare mai mult timp este bine sa recurgi la alte metode de epilare. Tocmai de aceea modelele de videochat evita sa foloseasca lama de ras pentru indepartarea parului nedorit.

Crema depilatoare este folosita des de catre unele modele de videochat ca si metoda de epilare rapida!

Pana nu de mult, crema depilatoare nu era atat de apreciata datorita faptului ca nu isi facea treaba asa cum ar fi trebuit. Astazi insa industria cosmetica a evoluat atat de tare incat pe piata, atat in magazinele online cat si in cele locale sau in farmacii, se gaseste de achizitionat crema depilatoare cu spor de eficacitate de 99%. Unele modele de videochat prefera sa foloseasca crema depilatoare pentru a indeparta parul nedorit de pe picioare, de pe maini sau din zonele intime, mai ales atunci cand sunt grabite si nu au mult timp la dispozitie sa il piarda cu epilatul. In plus, astazi cremele depilatoare miroase si foarte frumos si asta aduce un plus pentru o piele ingrijita.

Alte modele de videochat folosesc kituri de epilat cu ceara sau aparate de ras electrice care smulg firul de par!

Imaginati-va doar ca va smulgeti fiecare fir de par de pe corp cu ajutorul unei pensete! Ei bine, exact acest lucru o fac aparatele de ras, iti smulg parul nedorit si acesta creste mai greu deoarece el este smuls direct din radacina. Unele modele de videochat obisnuiesc sa foloseasca aceste aparate de ras electrice dar altele care isi doresc sa scape de parul nedorit pentru o perioada mai indelungata de timp, prefera sa isi achizitioneze din comert kituri de epilat cu ceara. Acestea sunt foarte cautate atunci cand vrei sa te epilezi singura acasa datorita faptului ca au in compozitia lor un ingredient denumit glicerin rosinat, compus care te ajuta sa nu mai faci iritatii iar pielea ta sa fie mai moale si mai flexibila.

Modelele de videochat care tin cu adevarat la frumusetea corpului lor, merg la salonul de infrumusetare pentru a se epila definitiv cu laser!

Epilarea definitiva cu laser nu mai este de multa vreme un secret. Vedetele de la Hollywood si in general orice persoana de gen feminin care se respecta, prefera sa mearga la un salon de infrumusetare si sa foloseasca tehnologia de epilare definitiva cu laser, cu scopul de a scapa odata pentru totdeauna de parul nedorit. Tehnologia definitiva de epilare cu laser este foarte avansata si consta in pulsarea unei lumini in foliculul de par pana cand acesta inceteaza sa mai creasca. Trebuie sa stiti insa ca este necesar sa mergeti la mai multe sedinte daca doriti sa scapati definitiv de parul de pe maini, de cel din zonele intime, de pe picioare sau de pe fata cu ajutorul tehnologiei IPL.

In concluzie, exista destul de multe metode de epilare a parului nedorit de pe corp. Fiecare dintre noi recurge astfel la propria sa modalitate de epilare insa un model de videochat prefera in general sa foloseasca tehnologia cu laser care desi costa mai multi bani initial, cu timpul se face o economie foarte mare la achizitionarea produselor de epilat clasice.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703