[UPDATE 2020] Știați că sunt diferite tipuri de videochat? Tu ce alegi?

Update 2020: Fenomenul de videochat este din ce in ce mai cautat in zilele noastre, atat pe teritoriul tarii noastre cat si peste hotare, atat de catre persoanele de gen masculin cat si de catre barbati, atat daca vorbim despre videochatul care se desfasoara din confortul propriei locuinte cat si despre cel profesionist din studio. Oricum ai lua-o, astazi, in secolul vitezei, videochatul este o activitate profesionala care se desfasoara prin intermediul internetului si care aduce castiguri extraordinar de mari, atat administratorilor de studiouri videochat iasi dar si modelelor care activeaza in aceasta meserie. In plus, toata lumea este multumita si mai ales cel care plateste pentru aceste servicii deoarece isi satisface poftele.

Ce este foarte important este faptul ca este gresit atunci cand se crede ca videochatul promoveaza sexualitatea. De altfel, este gresit a se crede ca un model de videochat trebuie sa fie doar frumos. Nu, un model de videochat trebuie sa detina mai multe calitati pentru a castiga banuti multi in aceasta meserie, respectiv trebuie sa fie inteligent si mai ales seducator, la fel cum si videochatul in sine nu promoveaza doar sexualitatea, ci si discutiile pe alte teme non – adult.

Este adevarat ca cel mai preponderent tip de videochat la ora actuala este cel pentru adulti unde sexualitatea primeaza alaturi de diferite fantezii avute de catre interlocutorii cu care intra in contact modelul de videochat. Aici aspectul fizic este primordial si mai putin alte calitati avute de model.

Exista insa si alte tipuri de videochat din ce in ce mai populare in zilele noastre, repectiv cele mai putin cu continut adult si chiar cele non – adult, respectiv cele de datinguri. De altfel, exista si studiouri de videochat care si-au propus sa propulseze pe primul loc un fel de mixt intre continut non – adult si adult, astfel incat toata lumea sa fie multumita, atat modelele de videochat care activeaza zilnic profesional in studioul lor cat si interlocutorii sai.

–––-

Videochatul este o formă de comunicare între două sau mai multe persoane, care poate fi gratuită sau plătită, ce se desfășoară prin intermediul unui web cam sau a unei camere video conectate la un computer.Ceea ce puține persoane știu despre videochat este că această formă de socializare poate fi de mai multe feluri. Cel mai adesea persoanele care apelează la aceste servicii o fac fie din pură curiozitate, fie din cauza ușurinței de a fi o persoană mai îndrăzneață prin intermediul online-ului.

 

După modalitatea de plată servicii de comunicare pot fi gratuite sau contra cost. Există site-uri de comunicare gratuite, care nu implică niciun fel de cost, într-adevăr fiind mult mai puține decât cele în care serviciile de comunicare sunt plătite. Cele care presupun achitarea unor sume de bani au cunoscut o dezvoltare și diversitate în ultimii ani foarte mare. Varianta plătită a videochatului implică o comunicare ce se desfășoară între un model online, denumit și operator de videochat sau hostess online și un client sau vizitator.

În funcție de conținut videochatul plătit se împarte în două categorii, și anume: videochatul cu conținut non-adult și cel cu conținut pentru adulți.

Categoria videochatului non adult presupune ca persoanele implicate în discuție să abordeze subiecte comune lipsite de caracter erotic sau care implică scene de nuditate sau care simulează acte sexuale în fața camerei video. Acest tip de video chat se pliază foarte mult pe zona de online dating și de socializare în mediul virtual.

Videochatul cu conținut pentru adulți este cel mai preferat de clienți. Acest tip de serviciu presupune purtarea unor discuții cu caracter erotic, ce se desfășoară într-un cadru privat și intim, neexcluzând scene de nuditate. Videochatul cu conținut pentru persoanele adulte se ramifică în trei categorii: hardcore (porno), softcore și glamour. Video chat-ul hardcore este cel în care modelul este  dezinhibat de prejudecăți și pune accent ridicat pe nuditate și show-uri erotice. Tipul de videochat softcore implică ca modelul să poarte diverse conversații cu tentă erotică în care să-și arate treptat senzualitatea și seducția.

Modelul glamour este cel mai des căutat de studiourile de videochat și presupune ca operatorul de video să stăpânească arta conversației, având o alură sexy, însă misterioasă. În cadrul acestui tip de videochat rafinamentul face persoană să fie inaccesibilă ceea ce este invers proporțional cu atracția clienților pentru lucruri inaccesibile sau interzise.

După locul în care se desfășoară videochatul acesta poate fi: videochat de acasă sau videochat iasi la studio. Videochatul de acasă se desfășoară în locuința personală deținută cu orice titlu, folosind aparatura personală. Videochatul realizat în studio presupune ca activitatea să aibă loc într-un loc special amenajat cu lumini și aparatură tehnică ce asigură performanțe maxime și câștiguri cât mai mari. Ponderea dintre aceste două forme de videochat se înclină în favoarea videochatului de la studio, deoarece implică mai puține costuri pentru model și beneficiază de toate facilitățile necesare pentru a realiza câștiguri fabuloase.

1 comentariu la “[UPDATE 2020] Știați că sunt diferite tipuri de videochat? Tu ce alegi?”

  • 02/10/2018 at 12:02 pm

    Atunci cand lucrezi ca model de videochat conteaza foarte mult sa fi implicata si sa ai dotrinta de a fi intr-o continua dzvoltare,indiferent daca lucrezi pe site-uri de adult sau non adult ambele categori necesita seriozitate si o foarte mare vointa. Eu prefer ambele categori deoarece sunt total diferite una de alta iari fie care are avantajele sale.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703