Surpriza zilei de joi la VixenStudio!

La VixenStudio surprizele se tin lant! Echipa noastra este mereu pusa pe sotii spre deliciul angajatilor de aici. In fiecare luna sau chiar saptamana, de la caz la caz, punem la cale surprize pentru modelele noastre si incercam in fiecare zi sa le facem sa se simta cat mai speciale. Asta pentru ca VixenStudio apreciaza mai intai de toate omenia si stie ca lucreaza cu oameni si fara oameni proiectele acestei marci nu ar exista.

Modelele noastre trebuie sa se mai si relaxeze din cand in cand, sa iasa din cotidian si astfel sa nu apuce sa cada in capcana monotoniei si sa se plictiseasca curand de acest loc de munca. In avantajul lor vine echipa VixenStudio care saptamanal sau lunar, le mai pregateste acestora cate o surpriza. Asa a fost si joia trecuta!

Noi suntem o echipa vesela si haioasa in fiecare zi. Tocmai de aceea nu suntem deloc conservatori si niciodata nu respectam un tipar anume cum fac alte studiouri de videochat din tara sau de peste hotare. Dar prea mult cu vorba, hai sa va spun ce am facut joi. Noi niciodata nu asteptam sa vina weekendul pentru a ne distra! Astfel, am hotarat sa mutam distractia de weekend cu cateva zile inapoi si sa petrecem joi. A fost un vibe senzational in ziua de joi pe care abia vi-l pot detalia in cuvinte!

A fost ceva wow pentru toata echipa VixenStudio si ne dorim cu totii sa mai repetam experienta cat de repede putem. Fiind singurul studio de videochat care detine un club privat, va puteti da seama inca de la inceput ca petrecerea de joi am tinut-o la noi la club. Tot evenimentul a fost gandit mai intai in ansamblu si mai apoi pus la punct pana la cel mai mic amanunt astfel incat seara de joi sa fie o reusita totala si asa a si fost!

L-am invitat alaturi de noi pe D. J. -ul casei. Spun asta pentru ca cred ca deja v-ati obisnuit cu el, acesta fiind prezent la toate nebuniile marca VixenStudio. John Junior ne cunoaste cel mai bine ca persoane si mai ales ca stilul de genuri muzicale pe care le indragim. Muzica lui ne-a incantat mereu si atmosfera creata de el la fiecare party facut de noi a fost intotdeauna una de vis. Asadar, D. J.-ul s-a ocupat indeaproape de urechile noastre muzicale, sound-urile sezonului fiind desertul lui principal.

Cu aceasta ocazie ne-am permis sa ii punem cateva intrebari la care aveam de multa vreme curiozitatea de a afla raspunsurile. In final, a reiesit parerea acestuia despre echipa noastra si despre petrecerile pe care le dam lunar, spunand despre VixenStudio ca da party-uri pline de viata si de libertate, petrecerile sunt dansante pana dimineata tarziu si voia buna, premiile si surprizele incununeaza cu succes orice seara reusita de party. De altfel, acesta si-a amintit cu drag cum la inceput VixenStudio organiza petrecerile in diferite puburi si cluburi din Iasi pana cand incetul cu incetul a fost achizitionat propriul club privat si toate petrecerile s-au mutat aici.

D. J.-ul ne-a marturisit si ca ii plac gusturile noastre muzicale care se aseamana izbitor de tare cu ale lui. Si astfel, muzica pe care o pune la noi este si pe placul lui. Cu o experienta de aproximativ 20 de ani in spate D. J.-ul a petrecut mult in viata lui insa i se pare ca party-urile cele mai pline de libertate se dau tot la clubul nostru privat, conform spuselor lui. Si noi trebuie sa il credem pe cuvant deoarece el stie cel mai bine cum sta treaba in bresa muzicala a zilelor noastre. In plus, ne-a mai spus un secret cu aceasta ocazie si anume acela ca VixenStudio este singurul studio de videochat din tara unde el mixeaza muzica si ca o sa ne ramana fidel pana la capat.

Dupa ce interviul a luat sfarsit, ne-am pus cu totii pe dansat si am tinut-o pana in zori, luandu-ne clar liber si in ziua de vineri pentru a ne odihni cum trebuie dupa petrecerea de joi marca VixenStudio. Te asteptam si pe tine la noi daca iti doresti sa petreci in clubul nostru privat alaturi de cel mai smecher D. J. de pe raza judetului nostru! La VixenStudio se munceste dar se si disteaza! Hai la noi la un interviu!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703