Un job ca model de videochat sau iubit? Ce alegi?

Peste tot in lumea intreaga exista multe tinere care isi doresc sa devina modele de videochat. Unele chiar ajung sa practice rapid aceasta meserie dar mai este si o categorie aparte care nu indraznesc sa isi aleaga o astfel de meserie de frica parerilor preconcepute ale unora sau tinere care aleg sa isi ascunda profesia pe care o au, invocand tot felul de alte meserii fizice sau online insa exceptand vehement meseria de model de videochat.

Acest lucru se intampla mai ales datorita faptului ca mentalitatea unora este destul de invechita si neconforma cu Epoca Vitezei in care ne aflam in zilele noastre. Cei deschisi la minte, mai putini ce-i drept sunt deja constienti ca un job ca model de videochat a ajuns sa fie foarte populara si cautata in lumea intreaga de catre tinerele care vor sa isi faca rapid o cariera dar in aceiasi masura si sa castige multi bani fara sa aiba prea mare experienta profesionala in spate.

Asadar, din motive variate, multe fete aleg sa ascunda identitatea meseriei pe care o practica, activand pe site-uri de videochat unde Romania este blocata ca si acces si mintind persoanele dragi ca practica o altfel de meserie, total diferita de cea de videochat. Insa aceste fete nu sunt cu adevarat fericite si de multe ori si-ar dori sa le spuna rudelor, vecinilor, prietenilor, iubitului sau sotului despre meseria pe care o au si sa le arate mandre ca ele castiga multi bani prin propriile forte.

Deci, cum sa le spui celor dragi ca esti model de videochat?! Explica-le pe rand avantajele pe care le ai in aceasta profesie –

Sa faci videochat nu inseamna sa te prostituezi!

Din vina faptului ca multe modele de videochat aleg sa isi ascunda meseria, apar si multe idei negative despre acest domeniu de activitate. Fetele nu sunt sincere si au impresia ca trebuie sa ascunda ceea ce fac doar de frica faptului sa nu fie judecate sau defaimate in public. Nu! Aceasta abordare este total gresita si cel mai bine este sa iti iei inima in dinti si sa le spui celor dragi ca ai o meserie care presupune soializare in mediul virtual si in nici un caz, prostitutie.

Trebuie sa le spui acestora ca ti-ai facut multi prieteni din lumea intreaga cu care poti socializa pe diferite teme mai inteligente sau nu si de asemenea ca prin acest mod iti perfectionezi conversatiile si in limba engleza sau intr-o alta limba de circulatie internationala. Mai ales daca esti casatorita sau te afli intr-o relatie de lunga durata, trebuie sa sa ii explici frumos sotului sau iubitului tau ca intr-o relatie trebuie mai intai de toate sa existe sinceritate si incredere reciproca iar meseria pe care tu o ai nu te defaimeaza in nici un fel, ci din contra, te poate propulsa spre o cariera de succes, ajungand un model de top popular in lumea intreaga daca iti dai toata silinta.

Cu ajutorul videochatului nu mai ai nevoie de sustinere financiara din alte parti!

In videochat veniturile ajung sa fie colosale daca esti un model de videochat care se tine de treaba, care are teluri mari in viata si care economiseste bani, respectand un orar riguros de munca. Astfel, tu trebuie sa ii explici sotului sau iubitului ca un model de videochat poate sa castige mai multi bani chiar si decat el si in cazul in care dintr-un motiv sau altul el o sa ramana fara job, tu o sa il poti ajuta financiar sa se puna rapid pe picioare inapoi. De altfel, explica-i ca tu ai proprii tai bani si esti independenta financiar datorita meseriei pe care o ai, asa ca nu vei mai depinde de el din punct de vedere financiar.

In concluzie, daca esti model de videochat amator sau profesionist, incearca sa aplici sinceritatea inca de prima data de cand te-ai apucat de aceasta meserie cu rudele, prietenii, vecinii, colegii sau sotul tau. Nu ar trebui deloc sa iti pese de parerea lor, indiferent daca ea este negativa sau pozitiva si sa iti urmaresti singurica pasii in viata, obtinandu-ti rapid stabilitatea financiara de care ai nevoie imediat dupa ce iesi de pe bancile facultatilor.

Te asteptam in studioul nostru VixenStudio, cel mai profesional studio de videochat din Moldova, cu sediile in Iasi si in Suceava pentru a primi mai multe sfaturi si indrumari de la trainerii nostri despre cum sa le spui celor dragi ce meserie ai si cat de mult iti place ceea ce faci! Si de ce nu?! Te asteptam chiar si la un interviu de angajare?!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703