[UPDATE 2020] Venituri mari aduse de schimbarea fotografiilor intr-un mod constant!

Update 2020: De multe ori persoanele de gen feminin care vor sa urmeze aceasta profesie nu stiu ca atunci cand esti model de videochat poti castiga bani si fara sa faci nimic. Tot ce trebuie sa faci este sa iti updatezi constant albumele proprii de fotografii de pe pagina ta personala de profil. Astfel, cu cat detii mai multe fotografii in albumele de poze, cu atat poti castiga mai multi bani deoarece aceasta metoda merge dupa sistemul – la fiecare accesare a fiecarei fotografii, tie ca si model de videochat iti intra in cont banuti.

Tocmai de aceea cei care isi desfasoara activitatea zilnica profesionala in domeniul videochatului atat pe teritoriul tarii noastre cat si peste hotare le recomanda modelelor sa nu se axeze doar pe camera de chat ci si pe propria pagina de profil si sa o updateze constant cu fotografii sexy, videoclipuri scurte sau mai lungi dar si cu povestioare.

Atat fotografiile, cat si videoclipurile sau povestioarele pe care le redai pe pagina ta personala iti pot atrage mai multi clienti deoarece unii pot fi atrasi de vocea ta, altii de aspectul tau fizic si majoritatea de imaginatia ta. Prin toate aceste trucuri iti poti atrage clienti noi pe camera ta de chat dar ii poti reanima si pe cei fideli.

In zilele noastre imaginea cumpara si tocmai de aceea fotografiile pe care le faci pe pagina ta personala de profil trebuie sa fie unice. Toate modelele de videochat din lume incearca sa se remarce prin pagina personala deoarece fiecare dintre ele incearca sa isi demonstreze unicitatea, sa aduca ceva inedit in studio, mai ales datorita faptului ca este o concurenta accerba in secolul vitezei intre fetele care practica acest job. Astfel, unele dintre ele incearca sa se remarce prin intermediul unor fotografii absolut senzuale, imbracate cat mai sumar si purtand tocuri cat mai inalte, altele apeleaza la tot felul de costumatii care le pot starni curiozitatea clientilor, unele modele de videochat prefera sa se puna in evidenta in fata celorlalte cu ajutorul videoclipurilor fanteziste iar altele sa isi creeze propria poveste auditiva si clientii sa prinda drag de vocea lor absolut senzuala.

–––-

Dupa cum am mai zis , imaginatia ta ca model de videochat este cea mai mare sursa de bani, timp in care imaginile fac o cale destul de lunga pentru a va garanta siguranta  revenirii membrilor in camera ta de chat, dar mai mult pentru a aduce si  un nou traffic!

Modelele noastre de videochat iasi de success isi pun pe profilul lor, tot felul de fotogfrafii atractive care-I determina pe membrii site-ului sa intre in privat pentru a se distra.

Membrii isi doresc sa poata face fata textului pe care il scrii si vocii tale, asa ca este important sa scrii la profilul tau ceia ce te reprezinta.Spre exemplu daca iti doresti sa joci rolul unei amante, cu fetisuri si BDSM, iti faci fotografii in acest stil pentru a-I atrage pe membrii care-si doresc sa ajunga la acest tip de fantezie!


Nu numai că puteți adăuga fotografii la galeria ta. gratuită, pe care toți membrii înregistrați o pot vedea, dar aii și opțiunea de a câștiga bani în plus chiar și atunci când nu esti conectata, având albume private! Aceste albume oferă membrilor mai multe fotografii pe care le pot vizualiza membrii și esti plătita de fiecare dată când le acceseaza. Nu există nici o limită pentru câte dintre aceste albume poți avea și le poți face pe teme diferite pentru a satisface o gama diversa de fantezii.Te-ai putea imbraca ca o secretara la un birou, o scolarita sau o asistentă medicală!

In momentul in care te hotarasti sa adaugi la profilul tau noi poze, trebuie sa te gandesti cam ce impresie ai vrea sa le oferi miilor de membri care iti acceseaza camera ta de chat in fiecare zi, ce te-ar deosebi de restul fetelor de pe chat. Fiecare model de videochat isi scoate in evidenta ce au mai frumos. Unele modele de videochat le arata ca sunt tatuate, unele ca sunt supuse, altele ca au un par frumos, chiar daca restul lucrurilor de baza ar fi sa fii imbracata intr-o lenjerie  sexy cu tocuri atrag  membrii in camera ta de chat. Este foarte simplu sa faci toate aceste lucruri si sa castigi foarte multi bani in plus!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703