Viata unei „chatiste” de Iasi (episodul 1)

Cu doar 3 zile in urma, am avut o discutie foarte interesanta cu una din fetele ce au ales sa faca VideoChat inca din primul an de facultate. Nu are importanta daca este un model ce lucreaza alaturi de noi, VixenStudio sau orice alt studio de videochat din Iasi, nu asta este ideea – astazi vreau sa subliniez altceva – ramai alaturi de minte, si descopra o experienta extraordinara si reala!

II vom spune, Monika, da cu „k” – din motive personale ( pe care le vom enumera ) a ales sa ramana anonima. A spus foarte senin ca nu este vorba de rusine, ci mai degraba de invidie, de HATE, aceasta noua sintagma de care ne lovim atat de des in ultima perioada.

Face videochat de mai bine de 3 ani si da, face sume mari de bani asa cum scrie in anunturile de angajare ce le vezi in orice statie de autobuz, sau inscriptionat pe diferite masini de zeci de mii de euro. A inceput timid, cu doar cateva sute de dolari insa acum, a reusit, dupa cum spune ea, sa faca bani frumosi, bani ce ii pot satisface aproape orice dorinta.

Totul a inceput in statia de autobuz din Copou/Universitate. Era o zi de Octombrie si ploua cu galeata iar eu impreuna cu alte 2 colege de facultate asteptam tramvaiul sa mergem acasa dupa o zi foarte plina la facultate, cand pe langa noi a trecut o bruneta pe tocuri, inalta, cu niste forme ce iti furau privirile chiar si ca femeie. A lasat in urma ei o miros de parfum despre care mult mai tarziu am aflat ca costa cam cat un salariu minim pe economie acum in 2019. Se urca la volanul unei masini albe pe care scria cu mov numele unui studio de videochat din Iasi, dar nu asta a contat. Nu stiam exact despre ce este vorba si ce inseamna acel nume insa mi-a ramas intiparit in minte si cand am ajuns acasa am intrat pe Internet si pe FaceBook sa aflu mai multe – atunci a inceput totul, o noua lume era pe cale sa se deschida in fata ochilor mei.

Asa incepe seria de postari pe care o vom numi simplu ” Viata unei „chatiste” de Iasi” cu bune sau cu rele, voi insira in randuri, experienta demna de un sitcom a Monikai.

Ramai alaturi de mine, si nu uita sa ne dai un follow pe Facebook pentru a nu rata expisodul 2 de maine 🙂 sunteti pregatiti?

… va urma

2 comentarii la “Viata unei „chatiste” de Iasi (episodul 1)”

  • Cristi D
    25/03/2020 at 1:07 pm

    Salut Vixenstudio! Va urez la cat mai multe studiouri de videochat in Iasi si Suceava!

  • ioana Z
    25/03/2020 at 1:09 pm

    Salut, sunt interesata sa ma reangajez in domeniul videochatului. In momentul de fata sunt plecata in strainatate, se poate colabora in situatia data.o zi frumoasa.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703