Viata Unei „Chatiste” De Iasi (Episodul 20)

As vrea sa spargem aceasta bariera si sa privim aceasta ocupatie, activitate, hobby, sau cum vreti voi sa ii spuneti ca ceva ce poate fi facut intr-un cadru special amenajat, pe baza unui program ce poate fi flexibil si, de ce nu, ca pe o activitate care, in afara de castiguri, sa iti provoace si placere – oare se poate asa ceva? Oare ne permitem sa credem, sa dam o sansa la asta si sa vedem daca se poate?

 

Sunt aproape sigura ca 70% din femeile din Romania cand aud de videochat se gandesc ca acele femei fac filme porno sau mai stiu eu ce! Dar, haideti, sa punem aceasta discutie intr-o alta lumina. Haideti, sa discutam urmatoarea speta. De exemplu, o actrita de Hollywood, Jennifer Aniston sunt sigura ca este un nume sonor, o adevarata inspiratie pentru multe fete si femei, nu? Super, ce anume are in palmares? Pai, probabil in jur de 100 de filme, este si actrita si regizor, si da, cu totii stim ca probabil s-a sarutat sau a avut zeci de scene sexy cu, bineinteles, zeci de barbati, actori, skin-on-skin ca sa zic asa – toate bune pana aici, insa ma intreb de ce nu o judeca nimeni?

 

Un model de videochat, este si el regizor, actor, scenarist – joaca un rol – si as putea spune ca e mult mai cuminte, pentru ca nu are nici un fel de contact cu un barbat, toti cei care privesc sunt un spatele unui monitor – asadar, de ce este asta iesit din comun? Cu ce este mai rusinos ce face un model de videochat in comparatie cu ceea ce face o actrita de talia Jennifer A. ?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703