Videochat in Iasi? VixenStudio este raspunsul!

Daca as avea cu ce sa compar, as putea spune de ce la Vixen Studio e mai bine decat la alte studiouri de videochat. Insa eu am cautat din prima sa vin sa lucrez cu cei mai buni din domeniu. M-am documentat bine inainte de a merge la interviul de angajare. Mare mirare mi-a fost sa vad cat de multe studiouri de videochat exista in Iasi. Care mai de care cu oferte mai tentante. Multi iti vad iluzii, probabil, iar asta o pot spune dupa acesti trei ani in care am inteles cu adevarat videochatul lucrand zi de zi la studioul de videochat.

Nu scriu povestea mea doar pentru ca mi s-a solicitat, o spun din inima si cu toata deschiderea: daca simti ca e timpul sa faci o schimbare in bine pentru tine, ia-ti inima-n dinti si vino la Vixen Studio. Am fost si eu in situatia de a ma gandi ca familia nu va mai vorbi cu mine, ca prietenii ma vor evita. Am trecut prin toate astea, insa la final, esti mult mai castigata ca ai luat o decizie numai pentru tine si sufletul tau.

Inainte sa vin la interviul de angajare de la Vixen Studio lucrasem ca operator  call center pentru o banca. Totul era banal, ajunsesem de acum sa nu mai vreau sa fiu ca o centralista. Pe vremea mamei, se numea centralista, acum i se spune operator call cener. Pe bune? Vii la birou cateva luni, insa la un moment dat pe plictisesti pentru ca nu ai nicio motivatie, totul e plat. Eh, in videochat, indiferent la care studio de videochat esti, nu ai cum sa te plictisesti. Nicio zi nu seamana cu alta. Niciun client care te abordeaza nu e ca altul. Totul e diferit zi de zi. Si provocator, adaug. Chiar e o provocare sa stii ca habar nu ai cine e cel cu care vorbesti, ce are in minte, ce iti va cere. Bine, noua ni s-a spus de la primul training ca ideea e sa-l ducem cu zaharelul mult timp, sa ii dam senzatia ca facem cum vrea el, dar jucaria e la noi. O echipa serioasa, asa cum e echipa Vixen Studio, are tot interesul sa-ti ofere tot felul de trucuri, nu sa te lase sa te arunci in necunoscut. In videochat, modelul de videochat detine controlul.

Fiecare zi in care vin la studioul de videochat e o lectie pentru mine. Invat in permanenta si chiar imi dau seama ca nu e nimic imposibil pentru nimeni in viata asta. As fi putut fi in oricare alt oras si nu in Iasi, dar eu in Iasi am cunoscut ce inseamna sa lucrezi la visul tau. Nu cred ca am facut cine stie ce sacrificiu. Videochatul nu mi se pare un sacrificiu, iar studioul de videochat e un loc de munca la fel de legal ca oricare altul. Bine, ca unii de prin Iasi nu joaca dupa reguli, treaba lor, insa la Vixen Studio totul, dar absolut totul iti da senzatia ca esti in siguranta. Si e o siguranta pe care multi ne-o dorim. Si financiara, si sufleteasca.  Poate ca norocul meu a fost sa dau in Iasi peste un studio de videochat unde m-am simtit respectata din prima. Poate daca experienta mea cu videochatul nu ar fi fost una buna, n-as fi fost la fel de incurajatoare cu tinerele care azi inca nu stiu sigur daca vor sau nu sa fie model de videochat. Eu le spun macar sa incerce. Iti dai seama cam in cateva zile daca poti sau nu sa lucrezi in domeniul videochatului. Nici nu mai conteaza daca vorbim despre studiouri de videochat din Iasi sau din oricare alt colt de tara sau chiar lume.

1 comentariu la “Videochat in Iasi? VixenStudio este raspunsul!”

  • Simona
    25/07/2021 at 9:49 pm

    Am lucrat cateva saptamani la H****** si nici acuma nu mi-au dat banii! Lucrez la VixenStudio de 3 luni si nu am avut niciodata probleme de genu! Daca vreti sa faceti videochat in Iasi ai aveti de alea intre Heylux si Vixen , alegeti VixenStudio si nu veti regreta!!!!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703