Videochat – la ce varsta poti aplica pentru a deveni model?

Atunci cand ai iesit de pe bancile liceului, cu siguranta ca iti doresti sa devii o femeie independenta, cu o cariera de succes in spate, sa iti faci propria ta familie si sa iti cumperi casa mult dorita si propriul autoturism. Scrise pe foaie, toate aceste dorinte nu par deloc imposibil de indeplinit insa daca este sa ne apucam de treaba, lucrurile sunt putin mai complicate. Asta pentru ca este destul de greu sa pornesti la drum, mai ales daca nu ai terminat o facultate si nu stii ce vrei sa devii in viata.

Tocmai acesta este si motivul principal pentru care majoritatea modelelor de videochat sunt de fapt studente, fete care stiu ce vor de la viata dar care isi doresc sa nu depinda de nimeni din punct de vedere financiar, fete tinere care stiu ca se castiga multi bani din videochat si care au vise marete ce urmeaza sa si le indeplineasca imbinand scoala cu cariera.

Totusi exista multe fete care abia au terminat liceul si nu au posibilitate financiara sau chiar nu isi doresc sa urmeze o Universitate si vor sa devina modele de videochat. Asadar, la ce varsta poti sa iti incepi cariera de model si cand este momentul sa o inchei?

Ce varsta este legala pentru a activa zilnic profesional ca si model de videochat?!

Varsta legala pe care trebuie sa o ai ca sa iti incepi o cariera de model de videochat este de 18 ani. Este adevarat ca atat in Romania cat si in alte tari din lumea intreaga orice adolescent care are deja implinita varsta de 16 ani se poate angaja insa in videochat acest lucru nu este valabil. Datorita faptului ca acest domeniu de activitate din mediul virtual presupune si conversatii erotice este obligatoriu ca orice model de videochat sa aiba varsta adulta de 18 ani pentru a incepe sa profeseze in acest domeniu.

Cand este momentul perfect pentru a incheia cariera ca si model de videochat?!

In videochat nu este o data limita cand trebuie sa te retragi din aceasta meserie. Totul ramane la latitudinea ta insa ai sa vezi ca o sa te retragi singura atunci cand nu o sa mai ai suficiente incasari de la admiratorii pe care ii ai, acestia o sa te scoata de la favorite sau cand pur si simplu te-ai saturat sa profesezi. Multe fete renunta la ideea de a mai fi modele de videochat vazand ca ajung la varsta de 28 sau 30 de ani, crezand ca nimeni nu o sa le mai placa.

Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca in industria videochatului daca ti-ai facut un nume ca si model de videochat, atat pe teritoriul tarii noastre cat si in strainatate, un nume popular peste tot, incasarile tale vor fi aceleasi chiar si la varsta de 35 de ani atat timp cat stii sa te mentii pe linia de plutire sau progresezi si faci performanta in meseria ta. Oricum, in general pe la varsta de 30 de ani multe fete obisnuiesc sa renunte la cariera de model de videochat continuand-o pe cea de trainer sau renuntand pur si simplu, considerand ca au strans suficient banuti pentru a-si indeplinit toate visele.

In concluzie, daca este sa facem un rezumat, trebuie sa ai minim 18 ani impliniti pentru a activa zilnic profesional ca si model de videochat iar momentul renuntarii tale la aceasta profesie il decizi doar tu. Important este ca tu in momentul cand lucrezi ca si model de videochat, sa fii capabila sa iti strangi suficienti bani pentru a-ti putea satisface chiar si cele mai marete vise, sa vii cu placere la munca in fiecare zi si sa iti placa ceea ce faci dar si sa incerci sa faci performanta in aceasta meserie zilnic pentru a ajunge in top si pentru a-ti mari veniturile considerabil.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703