Videochat sau OnlyFans? Cea mai avantajoasă metodă de a face bani prin conținut video

Videochat sau OnlyFans? Mult mai popular în Statele Unite, OnlyFans începe să prindă contur și la noi în țară, tot mai multe modele de videochat sau persoane care vor să câștige bani de acasă, însușindu-și un cont de Only Fans.

Specialiștii noștri în social media au observat cum înflorește acest trend în România, așa că ne-am gândit să vă povestim despre ambele „fețe” ale only fans-ului.

Ce este OnlyFans?

OnlyFans este o platformă care a văzut un trend foarte ascendent în pandemie, mai ales că persoanele lucrau de acasă și puteau să scoată un ban în plus. Criticat de mulți și privit ca o platformă pentru sex workers, Only Fans este o platformă de tipul „pay for content”, unde creatorii sunt remunerați pentru un anumit tip de conținut. În ceea ce privește tipul de conținut de acolo, acesta este la libera alegere a persoanelor respective.

Only Fans a devenit rapid o platformă remarcabilă pentru oameni – atât oameni obișnuiți, cât și celebrități – pentru a câștiga bani în plus stând acasă. Este un serviciu digital bazat pe abonament, în care creatorii de conținut își taxează abonații sau „fanii” pentru accesarea fotografiilor și videoclipurilor puse la dispoziție.

Pentru că vorbim de un fenomen ce a crescut foarte rapid, hai să vedem ce înseamnă să „lucrezi” pe Only Fans și care ar fi riscurile la care te supui. Specialiștii studioului nostru au creat o listă cu avantajele și dezavantajele conținutului de tip Only fans.

Avantaje și dezavantaje Only Fans

 1. Avantaje
 • Flexibilitate – Îți poți dedica oricât de mult timp dorești. Dacă îți place această muncă și ai o experiență în social media, poți începe să îți gestionezi singură toate aspectele „afacerii”;
 • Lucrezi de acasă – Nu este necesar să ai un spațiu de birou pentru a începe afacerea. Poți face totul din confortul propriei case, cel puțin la început;
 • Trafic pe site – Un cont de Onlyfans oferă oamenilor un motiv pentru a-ți vizita site-ul web și pentru a continua să revină la tine;
 • Controlul volumului de muncă – Odată cu pornirea unui cont de Onlyfans, ai libertatea de a alege cât de puțin sau cât de mult dorești să lucrezi. De asemenea, ai libertatea de a decide la ce proiecte dorești să lucrezi și le poți refuza pe cele care nu te interesează.

videochat iasi

 1. Dezavantaje
 • Concurența – Concurența este mare atunci când vine vorba de business-ul exclusiv pentru fani, așa că este important să petreci o perioadă bună de timp analizând piața și înțelegând unde este cererea;
 • Lipsa beneficiilor – Cu o afacere Onlyfans, ești de obicei independentă și responsabilă pentru găsirea propriei asigurări, care poate fi destul de costisitoare și consumatoare de timp;
 • Izolare – Adesea, în calitate de deținător al unui cont de Onlyfans, lucrezi de obicei singură și nu ai prea multă interacțiune față în față cu alți membri ai echipei;
 • Taxe – Dacă deții un cont de Onlyfans plătești, de obicei, taxe pentru activități independente care pot fi destul de mari. Este important să înțelegi că vei plăti impozite în fiecare an;
 • Fără plasă de siguranță – Cu un cont de Onlyfans nu primești un cec de plată consistent, în schimb, câștigi bani pe baza tranzacțiilor în fiecare lună. În perioadele lente, de obicei încasezi mai puțin, deoarece jobul se bazează pe comision;
 • Țintă ușoară pentru critică – Întrucât Onlyfans are capacitatea de a ajunge la un public larg, va trebui să fii capabilă să faci față criticilor. Internetul poate fi un loc crud și, indiferent de intențiile tale, mulți oameni vor fi în dezacord cu tine și chiar vor duce criticile prea departe.

Diferențe între a fi model de videochat și a fi content creator pe OnlyFans

Știm că OnlyFans este încă un subiect taboo în România și încă neexploatat la adevăratul potențial, deoarece oricât de tentante ar fi câștigurile, trebuie să renunți la intimitate și să lucrezi doar cu români.

În plus, trebuie să te ocupi de promovarea contului, iar dacă nu ești norocoasă să ai cifre pe social media trebuie să o iei de la zero, riscând să îți fie închis contul de Instagram deoarece probabil o să le încalci condițiile, promovându-ți contul de Onlyfans în story-uri.

Apoi, trebuie să îți produci contentul, și mai apoi să îl monetizezi alegând greșit, de cele mai multe ori, strategia de monetizare deoarece nu ai repere exacte. Iar când în sfârșit vei ajunge la niște câștiguri de 1000-2000 euro pe lună, poți fi judecată prin prisma alegerii tale de a face bani, indiferent cât de asumată ești.

Mai trebuie să vorbim despre legalitate?

Soluția!

Da, prin comparație videochatul este o alegere isteață.

Colaborarea cu un studio de videochat îți asigură un loc discret de unde poți munci în baza unui program fix, având totodată parte de training, atmosferă friendly, un contract legal de muncă, promovare și trafic garantat ca pachet basic.

În plus, dacă alegi să colaborezi cu un studio de videochat te bucuri de multe alte beneficii, precum make-up, mâncare, oportunitatea unui leasing, operații estetice etc, cât și vacanțe exotice.

Noi venim în ajutorul celor care simt că au o înclinație spre acest domeniu de activitate. Considerăm că dacă ești fotogenică și îți place să pozezi, te vei descurca de minune în videochat. Fie el videochat adult sau videochat non-adult. Asta ține de ceea ce dorești tu să urmezi.

De ce să muncești într-un birou pentru 12 ore, când poți munci mai puțin în mediul online? De ce să te stresezi și să depui eforturi colosale pentru a avea succes în online, când poți alege să fii model de videochat și să nu suporți nici o cheltuială?

Platformele de social media, și în special conturile de Only Fans, pot părea promițătoare din prisma faptului că tu deții controlul a tot ce se întâmplă. Problema e tot aici: tu ești responsabilă de veniturile tale, tu trebuie să creezi mereu conținut, tu trebuie să te ferești de acuzații sau hackeri.

Noi te așteptăm în studioul nostru să experimentezi industria de videochat și să te bucuri de numeroasele beneficii pe care ți le punem la dispoziție pentru a avea cât mai mult succes și a câștiga cât mai mulți bani.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703