Videochat, terapia ideală pentru sindromul boreout

De cate ori nu am auzit persoane care se plang ca se plictisesc? Mai ales in perioada in care toata lumea sta acasa si cere tot felul de idei de activitati, „ma plictisesc de moarte” a devenit un fel de a fi chiar si pentru cele mai active persoane de dinainte de pandemia de covid-19. Surprinzator sau nu, nu doar munca in exces te poate imbolnavi, ci si statul degeaba sau… plictiseala, cum ii spunem de obicei.

Specialistii atrag atentia ca au observat ca persoanele care sufera de boreout (stim, si noi credeam ca exista doar sindromul de burnout) sunt predispuse depresiilor și nu se simt deloc implinite la locul de munca unde nu dau randament deloc. Si ceea ce nu e deloc de neglijat e stilul de viata haotic pe care il au persoanele care sufera de sindromul boreout, caracterizat prin lipsa miscarii, consum de alimente grase, alcool sau dulciuri. Principala cauza pare a fi de natura psihilogica- aceea de a acoperi un gol în suflet…

În videochat, din cate am observat de-a lungul timpului avand deseori angajate care au ajuns la nou cu o avansata stare de depresie, provocarile zilnice pe care le ai nu prea te lasa sa te plictisesti. Ceea ce te face pe tine, model de videochat, sa ai o stare pozitiva… mereu trebuie sa te reinventezi pentru o noua conversatie cu alti clienti, asa ca focusul e munca, dar si nevoia de a descoperi ceea ce e in spatele camerei web.

Deseori ni s-a spus ca inclusiv clientii videochatului dau simptome de boreout, adica au ajuns atat de plictisiti incat nu-si mai gasesc puterea decat in videochat, in discutiile erotice pe care le au cu partenerele virtuale. Le-ar fi simplu sa agate pe net, am putea spune, dar nu, nu e acelasi lucru pentru ca aici, in videochat, deschiderea este alta, mai ales ca nu esti criticat sau privit cu ochi suspiciosi, asa cum ai fi in cazul in cate te bagi in seama la o femeie pe care nu o cunosti. Provocarile sunt printre „remediile” prescrise de medici în tratarea boreout-ului și, oho, cum sa nu fii provocat in videochat?

Pare o idee ciudata pentru multi, ca sa nu spunem chiar absurda, dar sa iesi din cotidian si sa experiementezi ceva ce nu ti-ai inchipuit ca poti face (si sa recunoastem, multi ne-am spus ca nu vom face niciodata videochat) capata sens cand vrei sa revii pe traiectoria care trebuie.

Videochatul e si despre asumare si recunoastere, tocmai ceea ce lipseste celor mai multi „suferinzi”. E greu sa intelegi senzatiile pe care le experimenteaza un model de videochat cu fiecare noua zi de munca, dar iti spunem pe cuvant ca n-ai cum sa ai un loc de munca la care sa razi mai mult decat o faci la Vixen Studio, de exemplu. Iar starea se bine se transmite inclusiv clientilor care cauta alinare intr-o conversatie cu un model de videochat, caci ghici ce, nu de putine ori se intampla ca barbatii care intra pe site-urile de videochat sa caute o persoana straina care sa ii asculte si sa nu ii judece. Asa ca avantajele de a fi model de videochat sunt atat de diverse incat nu-ti imagineizi cate povesti ratezi doar pentru ca nu vrei sa experiementezi… și daca tot veni vorba, tu cum stai cu plictiseala?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703