[Update 2020] Videochat-ul si 15 lucruri pe care nu le stiai despre acest job

Update 2020: Statistici recente au demonstrat ca si in 2020 videochat-ul este inca cea mai prospera afacere din Romania. Un domeniu pe cat de controversat, pe atat de tare apreciat de persoanele open-minded. Daca si in 2020 inca ti-e necunoscut acest domeniu te invitam sa citesti mai jos lucruri nestiute despre acest job. Iar daca te-am convins de posibilitatile infinite pe care le ofera acest job, nu ezita sa ne contactezi!

Videochatul este o industrie intr-o continua crestere mai ales in tarile sarace din estul Europei, precum Ucraina, Cehia sau Bulgaria. Romania s-a clasat ca lider de piata in acest domeniu, devenind astfel capitala femeilor frumoase care se dezbraca in fata unei camere web pentru a castiga bani.

Internetul de mare viteza si femeile frumoase sunt factori cheie pentru care Romania este clasata pe harta videochatului de calitate superioara.

In Romania, videochat-ul este, inca, privit ca un subiect tabu de catre cei care judeca aspru aceasta meserie si care habar nu au despre ce presupune mai concret activitatea unui model de videochat iasi,

Fetele care au optat pentru un loc de munca in videochat reprezinta o evolutie a ramurii industriei sexuale. Pe vremuri gaseai doar cluburi de striptease, unde fetele riscau sa fie vazute dezbracate de prieteni sau rude aflate in club. Astazi, multumita industriei de videochat, ele pot presta aceeasi activitate insa in intimitatea unui studio specializat sau chiar in propria locuinta. In plus, modelele de videochat castiga mult mai multi bani decat daca ar presta intr-un club sau bar de striptease.

Multe studio-uri s-au infiintat in orasele mari, acolo unde sunt si centre universitare. Majoritatea fetelor sunt studente care sufera de pe urma lipsei banilor si traiesc din salariile mici ale parintilor in orase in care tentatiile si nevoile sunt mari. Studio-urile de videochat stiu asta, de aceea se folosesc de nevoia lor de a castiga mai multi bani pentru a le atrage in aceasta industrie.

.––

Videochat-ul este la momentul acesta una dintre cele mai prospere afaceri din Romania.
Aceasta industrie produce anual peste 100 milioane de euro, bani din care 5-10 milioane de euro ajung la bugetul de stat pentru taxe si impozite.

Domeniul este in crestere cu fiecare an, iar castigurile modelelor de videochat ating suma de 10.000 de dolari pe luna.
Tinerele modele care isi aleg o cariera in videochat nu au parte doar de castiguri financiare de invidiat, dar beneficiaza si de un program de munca flexibil pentru a putea sa-si dezvolte si viata personala.In plus, modelele de videochat lucreaza in conditii extraordinare la locul de munca.

Multe studente sau salariate nemultumite de banalele locuri de munca, unde uneori se intampla sa fie neapreciate, muncesc din greu sau castiga putin, renunta la inhibitii si mentalitati invechite si aplica pentru o cariera in videochat.

Iata o parte din cele mai importante aspecte din domeniul videochat-ului, unul pe cat de profitabil, pe atat de mult controversat:

1.Mai mult de 100.000 de romance activeaza ca modele de videochat pe unele din cele mai cunoscute site-uri din lume.

2.Pentru a se angaja la un studio de videochat, unui model nu i se cer studii sau experienta, necesare fiind un aspect fizic placut, cunostinte de baza de limba engleza si o fire serioasa si sociabila.

3.Videochat-ul este o activitate economica legala inca din anul 2003.

4.Un model de videochat poate reusi sa castige intr-o luna intre 3000 si 10.000 de dolari, muncind in medie 40 de ore pe saptamana.

5.Studiourile de videochat ofera modelelor un contract de artist-interpret, asta pentru ca activitatea lor este asemanatoare cu cea a studiourilor de productie a emisiunilor de divertisment, care isi vand produsul catre posturile TV, in scopul de a fi distribuite publiculi larg.

6.Modelul de videochat primeste un comision care, in general, este de 50%. Cei ce ofera mai mult recurg mai tarziu la tertipuri pentru a pacali modelul si asta pentru ca studiourile au cheltuieli pe care nu le-ar putea intretine din comisioane mai mici ajungand astfel sa inchida activitatea.

7.Modelele sunt platite de doua ori pe luna in baza unor acte aditionale, in care se specifica sumele realizate pe fiecare site, impozitul, cursul valutar si totalul de plata catre model.

8.Studiourilor de videochat le este interzis sa angajeze persoane care nu au implinit varsta de 18 ani.

9.Videochat-ul se poate practica atat la 18-20 de ani, cat si la 30-35 de ani, ba chiar si la varsta de 40 de ani, daca modelul are un aspect fresh, tanar si ingrijit.

10.Modelul de videochat care se afla la inceputul carierei isi alege un nickname pe care-l foloseste pentru a-si crea profilul pe site-urile de profil.

11.Modelele isi petrec timpul pe chat-urile gratuite ale site-rilor de videochat, iar acolo conving diversi membri sa plateasca pentru conversatii private.

12.Programul de munca al modelelor de videochat este unul foarte flexibil. De obicei, exista 5 ture pe saptamana a cate 8 ore, dar pot lucra si 6 zile din 7 sau doar 4 zile pe saptamana.

13.In ciuda mentalitatilor, membrii site-urilor de videochat nu cauta in special nuditate sau spectacole erotice, pe care le pot gasi oriunde gratuit pe internet.Acestia cauta de obicei persoane cu care sa socializeze, sa se relaxeze sau chiar sa isi caute un suflet pereche.

14.Pentru a fi un model de videochat nu trebuie sa arati perfect. Unii barbati cauta si le plac femeile sociabile, cu un aspect fizic decent si placut, pline de incredere in ele.

15.Videochat-ul practicat acasa este mai putin profitabil decat cel practicat in studiourile profesioniste, loc in care modelele beneficiaza de decoruri, aparatura de ultima generatie, conexiune foarte rapida la internet. Pe langa acestea, modelele se bucura si de training in domeniu, hairstylisti, make-up artisti, maseuri si psihologi.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703