Videochat, un loc de munca part time perfect pentru studente

Munca de part time este din ce in ce mai populara in ultimii ani atat in tara cat si in strainatate. Aceasta este alegerea ideala atat pentru oamenii care mai au un loc de munca si isi doresc un venit suplimentar, pentru femeile care sunt in concediu de maternitate dar si pentru cei care inca urmeaza o forma de invatamant dar au nevoie si de sustinere financiara. Deci, munca part time este alegerea perfecta pentru toata lumea dar mai ales pentru studente si daca aceasta se desfasoara online, cu atat mai bine.

Atunci cand esti studenta, de obicei te muti dintr-un alt oras unde nu ai prieteni sau cunostinte si oricat de mult te-ar sustine familia din punct de vedere financiar, tu vrei sa fii independenta si sa te descurci singura fara ajutorul nimanui. O sa stai in internat sau intr-o garsoniera ori intr-un apartament impreuna cu altcineva si o sa iti doresti sa stai singura. Iti trebuie bani de utilitati, de mancare, bani de distractii si bani pentru alte multe capricii pe care o sa le ai in perioada de studentie. Deci, o sa ai nevoie de multi banuti atunci cand esti studenta si o sa ai nevoie si de mult timp la dispozitie pentru a putea invata. Tocmai de aceea, cel mai bun loc de munca pentru tine ca si studenta este unul part time iar videochatul este o optiune mai mult decat viabila pentru tine.

Studentele stiu cel mai bine ca nu poti deloc imbina scoala cu un loc de munca full time.

Tu ca si studenta iti doresti sa termini cat mai rapid facultatea si sa iti termini studiile cu note cat mai mari. Dar ai nevoie si de bani. Tocmai de aceea ai nevoie de un loc de munca part time, online daca se poate, un job care sa fie si usor dar in acelasi timp sa iti si placa. Videochatul este una dintre meseriile cele mai cautate la ora intreaga peste tot in lume datorita faptului ca imbina toate aceste avantaje si in plus, din aceasta meserie poti castiga si sume fabuloase de bani. Deci, daca esti model de videochat si in acelasi timp esti si studenta, poti strange pana la terminarea facultatii o suma frumusica de bani pe care sa o poti folosi cu cap pentru a-ti deschide propria ta afacere in domeniul de activitate in care ai terminat si studiile.

Care este motivul pentru care videochatul este un job perfect pentru studente?

Nu poti sta pe banii parintilor pe toata perioada studentiei. In facultate ai nevoie de multi bani pentru a te intretine, atat pentru plata chiriei si a utilitatilor, cat si pentru a-ti satisface toate poftele si pentru a-ti petrece noptile in cluburi si discoteci. In facultate o sa iti faci multe prietene din toate colturile tarii sau din strainatate si automat o sa ai nevoie de multi bani pentru a merge cu ele la sedintele de shopping si la cafenele in fiecare weekend. Deci, in facultate ai nevoie de multi banuti pentru a supravietui macar la un nivel mediu daca nu chiar de lux.

Jobul de model de videochat este suta la suta legal!

Atunci cand esti model de videochat si in acelasi timp urmezi si o forma de invatamant la stat sau la privat, ai nevoie de mult timp liber pentru a invata. Videochatul este un post de munca part time din care faci multi bani si care te si ajuta si sa iti continui studiile si sa le termini cu brio. La interviul de angajare in orice studio de videochat o sa ti se puna la cunostinta ca videochatul este un job suta la suta legal si muncind ca si model o sa ai aceleasi avantaje si beneficii pe care le are oricare alt angajat din oricare alt sector de activitate.

Deci, o sa ai dreptul la concediu de odihna, la zile libere si la concediu medical. In plus, in functie de cat muncesti si de cat de tare perseverezi la locul de munca, in videochat poti castiga lunar si bonusuri de performanta, de fidelitate sau de experienta. De altfel, intr-un studio de videochat confidentialitatea iti este asigurata inca din prima zi, asa ca daca nu vrei sa le spui apropiatilor si familiei unde lucrezi, esti libera sa nu o faci, deoarece nimeni nu poate afla, pe site-urile de videochat din Romania fiind blocata tara noastra daca asa iti doresti tu.

In videochat ai parte de dezvoltare personala si profesionala dar ai si libertate de miscare!

Pe tot parcursul timpului in care o sa activezi zilnic profesional ca si model de videochat o sa fii surprinsa de cate aptitudini o sa iti dezvolti. In plus, o sa inveti in mod gratuit limba engleza sau o alta limba de circulatie internationala, vei invata cum sa te machiezi astfel incat sa iti pui in evidenta toate calitatile fizice pe care le ai, vei invata cum sa iti adopti propriul stil vestimentar si vei invata cum sa iti atragi cat mai multi admiratori pe pagina ta de profil.

Pe scurt, ca si model de videochat vei invata cum sa faci foarte multi bani. De altfel, ca si model de videochat trebuie sa stii inca de la inceput ca o sa ai multa libertate de miscare, asa ca vei face orice iti doresti fara sa te verifice vreun sef. Nu esti obligata sa faci nimic din ce nu iti doresti si limitele ti le vei stabili singura.

In concluzie, daca esti studenta, un job part time in domeniul videochatului este o alegere mai mult decat perfecta pentru tine si pentru viata ta sociala. Ai sa ramai surprinsa de cat de multi bani vei face intr-un timp relativ scurt si in acelasi timp vei avea si mult timp la dispozitie astfel incat sa poti invata pentru sesiunile de examen dar si sa te poti bucura cu adevarat de viata de student. Iar daca faci facultatea pe raza judetelor Iasi sau Suceava, te asteptam cu drag la cel mai profesional studio din Moldova pentru a ne cunoaste mai bine la un interviu de angajare! VixenStudio o sa iti fie aproape pe toata perioada studentiei!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703