Vreau sa fac Videochat – Videochatul e ca o vitamina pentru mine

Vreau sa fac videochat! De un singur lucru trebuie sa fie convinse fetele care vor sa fie modele de videochat la VixenStudio: aici se vor simti apreciate si respectate si nimeni nu le va forta vreodata sa faca nimic din ce nu s-ar dori sa faca. Am simtit cum e sa fii sub teroare aproape la un alt studio de videochat din Iasi, chiar amenintata de multe ori ba ca voi fi banata pe anumite site-uri, ba ca e usor sa afle lumea din Iasi ca sunt model de videochat. Bine ca am scapat! La VixenStudio m-am bucurat pe bune de videochat. Am vazut ce inseamna cu adevarat sa faci performanta in videochat si sa te bucuri de confidentialitate si prietenia echipei. In Iasi, clar e alegerea cea mai potrivita pentru orice model de videochat care isi doreste sa fie in siguranta atunci cand vine la locul de munca.

As putea vorbi despre viata mea, dar cui ii pasa? Lumea oricum nu intelege care sunt motivele care te imping de-a dreptul sa iei decizii radicale, la care nu te-ai fi gandit poate. Eu nu am mers prima data la un studio de videochat din Iasi din comoditate sau pentru ca imi era prea bine. Nu, eu chiar am incercat sa-mi dovedesc ca in Iasi poti avea un trai decent, ca nu trebue sa pleci in strainatate. Eram poate singura nebuna care mai credea treaba asta. Si uite ca azi as putea spune ca am dovedit ce credeam. Locuiesc in Iasi, sunt model de videochat in Iasi, nu-mi lipseste nimic, am reusit sa-mi platesc un avans la un apartament in Iasi… ce sa-mi mai doresc?

Videochatul e ca o vitamina pentru mine, vreau sa fac videochat. Nu e drog, ca nu se stie niciodata cum ti se poate schimba viata de la o luna la alta, incat probabil as putea trai si fara sa fiu model de videochat. Doar ca nu as trai la fel de bine. Vad lucrurile foarte clar, nu prea ma mai sperie nimic, daca ar trebui sa o iau de la zero. Am simtit asta atunci cand eram la celalalt studio de videochat din Iasi de care imi amintesc plangand. Am simtit atunci ca parca nu mai apartin mie, ca apartineam lor. Eram fortate sa avem un target pe zi, stabilit de ei. In videochat, targetul nu se poate realiza mereu pentru ca nu stii ce clienti de videochat se logheaza in acele momente in care esti la program. Fiecare are preferintele lui, fanteziile lui… chiar nu poti sa spui „azi vreau sa fac 500 de euro” doar daca vrei sa stai 12-20 de ore, ca doar nu se intampla sa ai noroc la bani in fiecare zi, oricat de mult interes ti-ai da.

Dintr-o intamplare am ajuns la VixenStudio. Sau mai degraba am ajuns cand mi-a ajuns cutitul la os si vedeam ca degeaba vin la studioul de videochat, imi dau interesul, daca patronii nu stiu sa aprecieze munca noastra. Nu eram singura in situatia respectiva, dar cred ca am fost prima dintre fete care si-a luat inima in dinti si a cautat un alt studio de videochat din Iasi unde sa nu se simta silita sa munceasca. Am fost sincera cu cei de la Vixen inca de la interviul de angajare. Am simtit ca prind aripi atunci cand mi s-a spus sa stau calma, ca vor rezolva ei toate problemele referitoare la restrictionarea de pe anumite site-uri. Era un sentiment de eliberare. Intrega viata mi s-a schimbat dupa ce am schimbat acle nenorocit studio de videochat din Iasi. Nici nu mai stiu daca azi mai exista, dar nici nu mai conteaza. A fost o lectie pe care a trebuit sa o traiesc pe propria piele. Nici nu-mi pare rau, caci daca nu ar fi fost acea experienta de la acel studio de videochat din Iasi, probabil ca azi n-as fi fost la VixenStudio. Fiecare dintre noi ar trebui sa invete sa aiba rabdare, sa accepte orice i se petrece in viata si sa mearga mai departe. Si-n videochat, si-n oricare alt domeniu.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703