Videochatul m-a invatat sa fac bani cu cap

Sigur ca as fi putut sa fac altceva. Am incercat, de fapt, mai multe locuri de munca in Iasi. Vreo cinci. Si nu am plecat din alt motiv decat acela ca nu-mi ajungeau banii. Nu-s din Iasi, stau cu chirie. Chiria era aproape cat salariul, cum sa ma descurc? Intr-un moment de „nu mai pot!” am decis sa merg la un interviu la un studio de videochat din Iasi. Nu stiam ce si cum va fi, dar voiam sa fac bani. Videochatul m-a invatat sa fac bani cu cap. Nu usor, ca videochatul nu e usor, ci cu cap! Sigur ca unii vor zambi cand vor citi ca videochatul se face cu cap, insa cam asa e. Ca model de videochat, trebuie sa stii cum sa vorbesti cu clientul. Mai bine zis, trebuie sa sti cum sa te faci atat de placuta, incat clientul sa vrea sa stea de vorba cu tine cat mai mult. Aici e arta, iti place sa vorbesti sau nu… daca esti genul care vrea sa treaca direct la actiune, ai sa vezi ca n-ai sa faci cine stie ce bani din videochat, indiferent de studioul de videochat din Iasi ales. Hainele nu se arunca imediat, trebuie sa duci cu zaharelul, ca un preludiu. Doar videochatul e despre minutele pentru care primesti bani, nu?

Fiecare are cate o definitie pentru videochat. Cei care nu stiu cum functioneaza industria asta vor spune ca nu-i tocmai ortodox ceea ce fac modelele de videochat. Pe de alta parte, modelele de videochat vor spune ca videochatul le-a schimbat viata. Si nu mint deloc cand spun asta. Daca ai si norocul sa gasesti studioul de videochat unde sa rezonezi cu totul, chiar ai toate sansele sa te bucuri de ceea ce videochatul iti ofera: bani, siguranta, liniste, fericire, independenta. Nu stiu daca toate modelele de videochat sunt chiar asa independente si pline de bani, dar stiu sigur ca eu nu mi-am imaginat niciodata ca voi reusi sa castig cateva mii de euro pe luna in Iasi. Mi se parea imposibil, am vazut ce salarii se ofera in Iasi inainte sa ajung la studioul de videochat. M-am chinuit, recunosc, dar vine un moment in care efectiv nu mai poti si vrei si tu o viata mai buna. E asa rau sa iti doresti ceva mai bun pentru tine? Eu nu cred.

Ce am invatat dupa toata experienta de la studioul de videochat? Sa ma bucur de viata! Sa vin cu drag la locul de munca. Sa imi dau silinta sa fiu mai buna. Sa stiu ca pot face orice. Am simtit pe propria piele toate astea si e un sentiment misto rau de tot. In Iasi, nu-s multi oameni platiti foarte bine. In domeniul videochatului, chiar se castiga bine. Dar totul depinde de echipa cu care lucrezi, studioul de videochat din Iasi pe care l-ai ales, interesul pe care ti-l dai. Toate te ajuta sa te cizelezi, sa inveti cum e cu farmecul personal, cum sa cuceresti, cum sa te distrezi la locul de munca. Sunt multe studiouri de videochat in Iasi, dar nu stiu daca la toate e ca la Vixen. Din ce am auzit eu, ca doar lumea vorbeste, la alte studiouri de videochat din Iasi e posibil sa lucrezi chiar sub teroare. Cine-i doreste asta? La Vixen Studio, pe de alta parte, se lucreaza cu zambetul pe buze. Trebuie sa te simti in largul tau la videochat, ca si cum nu te-ar privi nimeni. Iar echipa Vixen Studio stie exact cum sa le invete pe modelele de videochat sa fie dezinvolte si sa se bucure de toate orele petrecute la studioul de videochat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703