Videochatul mi-a achitat apartamentul!

Sa povestesc despre o experienta care a incetat acum vreo doi ani e ca si cum m-as intoarce in timp. Nu am lucrat doar la Vixen Studio, insa a fost singurul studio de videochat din Iasi de la care mi-a parut rau ca plec. N-a fost neaparat alegerea mea, am devenit mama si a cam fost timpul sa am alte prioritati. Oricum, cu ajutorul videochatului am reusit sa-mi achit apartamentul, ceea ce pentru  femeie de 30 de ani nu-i chiar rau. Vreo noua ani am facut videochat. Chiar si cand am fost plecata in Franta, tot in domeniul videochatului am lucrat. Atat stiam sa fac. Nu m-a preocupat sa fac vreo facultate, am preferat sa fac cateva cursuri care sa ma ajute sa stiu sa fac ceva in cazul in care nu ar mai fi mers cu videochatul. Si am investit bani in mine. Am facut curs de make-up-artist, de nails artist, cam de tot ce inseamna partea beauty. Imi era la indemana pentru ca asa puteam sa am un mic studio de beuaty chiar acasa. De fapt, multa vreme am mers in paralel cu videochatul. Nu luam multe cliente pentru ca nu voiam sa fiu obosita cand mergeam la studioul de videochat pentru a intra la program. Dar era important pentru mine ca apropiatii, lumea sa stie ca eu ma ocup cu unghiile si machiajul. Asa nu stateam cu teama ca ar descoperi careva ca in realitate, eu sunt model de videochat.

Colaborarea mea cu Vixen Studio a inceput cand m-am intors in Iasi. Veneam din Franta, aveam alta mentalitate, stiam ce inseamna sa fii tratata cu maxim respect. Adica experienta de la studioul de videochat din Franta m-a ajutat sa stiu ce vreau sa-mi ofere un studio de videochat din Iasi. Cand vedeam ca nu primesc toate acestea, plecam. Asa ca pana la Vixen Studio am schimbat vreo patru studiouri de videochat din Iasi.

Puteam sa fac videochat si de acasa, insa nu mi se parea ok. In strainatate, rar gasesti modele de videochat care sa lucreze de acasa pentru ca acolo fiecare intelege ca e vorba de business. Mi se pare inutil sa investesc eu in decoruri si tot felul de jucarii, haine sau mai stiu eu ce aveam nevoie doar pentru a sta acasa si a ma simti propriul meu angajat. Dar si la studioul de videochat tot propriul angajat esti, caci nu te plateste nimeni fara sa ai rezultate. Deci la Vixen Studio am gasit multe asemanari cu studiourile de videochat din Franta. Stafful mereu amabil si grijuliu sa stie ca suntem bine, ca nu avem nevoie de ceva anume, seriozitate, respect, apreciere… toate aceste lucruri definesc Vixen Studio. Cine a fost model de videochat stie perfect ca nu e niciun fel de vorba-n vant, ci doar adevarul. Rar mi-a fost sa dat sa vad oameni care-ti spun pe bune cand ceva nu merge si trebuie imbunatatit sau chiar sa fie preocupati sa stie ca totul e ok in viata ta. A contat foarte mult.

Cand am plecat de la Vixen Studio, chiar am plans. Incheiam o etapa importanta din viata mea, insa faceam loc copilului. Nu-mi pare rau deloc, inca mai pastrez legatura cu echipa, char cu fostele colege. Acum chiar sunt make-up artist si nails expert, adica fac ceea ce faceam si inainte doar ca aloc mai multe ore. Ma uit in urma si nu-mi pare rau de absolut nimic. Sunt o femeie realizata, implinita pe toate planurile, cum as putea sa spun ca-mi pare rau? Vidochatul a fost ani de zile sursa mea de venit si-n Franta, si-n Iasi. Mi-a oferit sansa de a-mi depasi orice bariera prin care-mi spunem „nu pot” si m-a facut sa-mi dau seama ca intr-adevar, in viata, de noi depinde absolut orice. Numai ca mai trebuie sa ne si asumam riscuri si sa facem alegerile potrivite cand ni se ivesc!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703