[Update 2020] Videochatul, o afacere de succes in Romania

Update 2020: Chiar si dupa 2 ani de la publicarea acestui articol, industria videochatului este inca pe un trend ascendent. Tot mai multe tinere aleg si in anul 2020 sa se angajeze la studio-urile de videochat iasi din dorinta de a castiga multi bani pe masura necesitatilor unei vieti lipsite de griji.

In Romania, industria videochat este o afacere extrem de profitabila, o afacere in care se ruleaza sute de milioane de euro. Numarul persoanelor care au ales acest loc de munca a depasit cifra de 100.000, iar ca si incasari, pe intreg teritoriul Romaniei, s-a depasit 100 de milioane de euro.

Atrasi de posibilitatea de a-si mari semnificativ veniturile, intr-un timp scurt, zeci de mii de tineri se imbraca in vestimentatie provocatoare si poarta conversatii online cu diversi straini bogati. In marile orase ale tarii, multe studiouri de videochat sunt in permanenta cautare de anagajati, in special in randurile studentilor dornici de a-si depasi conditia financiara.

Estimativ, la noi in tara, exista peste 5.000 de studiouri de videochat raspandite in marile orase ale tarii. Romancele sunt printre cele mai cautate femei din lume pe platformele de videochat. Acestea sunt apreciate pentru maniera in care se fac placute, sunt frumoase si ingrijite si investesc mult in calitatea imaginii. Straini bogati, in special arabi, americani si chinezi cauta modelele de videochat romance pe videochat, desi sunt casatoriti. Acest lucru nu face decat sa creasca profiturile acestei industrii.

––-

De mai bine de 15 ani, o afacere de succes e in continua crestere in Romania : videochatul !

Videochatul este o industrie in plina ascensiune in tarile din estul Europei, ca Ucraina, Cehia, Bulgaria si Rusia.

Romania s-a remarcat ca lider de piata si a devenit capitala femeilor frumoase care se dezbraca în fata unei camere web pentru bani.

Sexy business woman sitting on office chair and talking on mobile phone.

Industria de videochat din Romania aduna profituri remarcabile, undeva la peste 300 milioane de euro in fiecare an, ceea ce ne face lideri pe piata din Europa.

Estimarile realizate de oamenii din aceasta industrie arata ca sunt peste cinci mii de studiouri rasfirate peste tot in tara si peste o suta de mii de modele care lucreaza fie in studiouri, fie de acasa.

Cum a ajuns totusi aceasta industrie sa fie atat de bine dezvoltata in Romania?

Femeile frumoase care stiu sa lege o conversatie in limba engleza, nevoia de bani si internetul de mare viteza sunt cateva din secretele din spatele acestei afaceri de succes.

Internetul de viteza mare a pus Romania pe harta videochatului. E important sa ai o conexiune buna cand faci videochat ca sa fii vazuta clar, fara intreruperi sau cadre pixelate si ,din fericire, Romania are cel mai bun internet din Europa.

Videochatul are priza buna la romancele tinere carora le este greu sa-si gaseasca un job care sa le permita sa traiasca decent, mai ales la inceputul carierei. Un salariu minimum in Romania abia ajunge sa satisfaca nevoile unei tinere, in timp ce videochatul promite castiguri de mii de euro lunar, bani cu care o fata viseaza sa-si cumpere o casa sau sa se intretina la facultate.

Cele mai multe studiouri de videochat se dezvolta in orasele mari, care sunt si centre universitare. O mare parte din modele sunt studente care se lovesc de lipsa banilor cand se muta intr-un oras mare si abia face fata cheltuielilor din salariile de provincie ale parintilor.

Tinerele care aleg o cariera in acest domeniu nu au parte numai de castiguri financiare deloc de neglijat, ci si de un program flexibil pentru a putea sa se ocupe de viata personală si de conditii extraordinare la locul de munca.

 

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703