Violeta, 28 de ani, Vaslui

„Până să plec din țară, n-am crezut că se poate și mai rău decât în Romania. Dar da, se poate. Adică… am ajuns în Italia cu vise o mie. Dar m-am văzut un soi de servitoare, cum n-am crezut că voi fi nici la mine acasă, în propria casă. Am trăi pe bune ceea ce vedeam în telenovele, așa că nu mai vreau să aud de străinătate. M-am convins că e mai bine acasă și m-am convins mai ales când am luat o decizie care avea să-mi schimbe viața, aceea de a devenit model de videochat.

Când eram în Italia, într-o seară, în timp ce mă uitam pe nternet, am văzut o reclamă la www.anuntuldeiasi.ro și am zis că poate e un semn să mă întorc acasă. Pe www.anuntuldeiasi.ro am găsit câteva detalii despre Vixen Studio, știam că e un studio de videochat din Iasi, dar nu știam nimic altceva despre videochat. Dar am luat legătura pe watsapp cu ei, am vorbit și m-am convins să mă întorc acasă. MI-au oferit cazare gratuita la studio, bonus de angajare de 1000 de euro și posibilitatea de a avea un program flexibil de lucru, toate acestea pe lângă faptul că aveam contract de muncă legal, cu care aș fi putut lua orice credit de la orice bancă, mai ales dacă mi-aș fi dorit o căsuță a mea.

M-am întors din Italia încărcată cu speranțe. Și chiar mi-am zis că toate acestea pot deveni realitate dacă îmi dau silința pe bune la Vixen Studio. O luam de la zero, fără familie lângă, fără prieteni, eu find din Vaslui. Credeam că vin ca în oricare altă parte să muncesc, să fac bani, să mă întrețin, să cred că pot să am o viață așa cum poate doar mi-am imaginat. În Italia câștigam 1000 de euro pe lună fiind la dispoziția șefilor 24/ 24 ore. Am ajuns la Vixen Studio, am ajuns acasă și totul s-a schimbat… Dacă ne-am interesa mai bine înainte să ne gândim că în stăinătate, totul e mai fain și simplu, sigur că altele ne-ar fi deciziile.”,

1 comentariu la “Violeta, 28 de ani, Vaslui”

  • Deutza
    06/10/2019 at 6:46 pm

    Aveti studio de videochat si in Bucuresti?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703