VixenStudio chiar ofera bonusul de 1000 Euro!

Curajul e ceea ce ne diferenteaza pe noi, oamenii. Unii stau pe margine si comenteaza, in timp ce altii actioneaza. Nu-i deloc usor sa fii model de videochat, chiar daca perceptia generala e ca e o activitate simpla. Ai nevoie sa investesti in tine, sa iti perfectionezi engleza, sa arati cat mai bine, sa te faci placuta. Nu conteaza ca lucrezi in videchat din Iasi sau din Londra, in anticamera tu trebuie sa iesi in evidenta. Sigur ca toate aceste lucruri se cizeleaza, le inveti in timp, n-ai cum sa le stii din prima zi in care ai intrat pe usa studioului de videochat.

Daca e sa caracterizez intr-un cuvant intreaga experienta Vixen Studio din toti acesti ani in care sunt model de videochat, cred ca implinire” ar fi perfect. Si vorbesc aici despre orice tip de implinire. Provin dintr-o familie modesta. Mai am inca patru frati, doi dintre ei minori. Parintii locuiesc la tara in continuare, eu am venit in Iasi, iar fratii maii mari sunt plecati in Germnia, lucreaza la un abator, dar numai ei stiu cate indura pentru 1000 de euro. Eu am inceput la Kaufland  Iasi sa lucrez, eram casiera. Faceam naveta la inceput, ca nu aveam bani de chirie. Asa m-am chinuit cam un an si ceva. Pana mi-am spus stop, chiar merit si eu sa castig mai mult, sa-mi fac un viitor, ca trec anii si eu abia ma descurc de la o luna la alta. Vazusem o reclama la Vixen Studio, pe langa UMF Iasi, cu un bonus de 1000 de euro la angajare. Mi s-a parut tentant, calculam cate salarii de-ale mele inseamna. Mi-am facut cruce. Si de mirare, dar si pentru faptul ca mi se pare imposibil sa castigi banii astia intr-o luna, in Iasi, muncind legal. M-am interesat un pic pe net despre Vixen Studio, am sunat la numarul afisat pe site-ul lor si m-am prezentat la interviu. Mi s-a spus ca nu se cer cine stie ce cerinte la angajare, dar nu am crezut. Puteam sa incep de a doua zi, insa mi-a luat o saptamana pana am fost convinsa ca pot sa fac videochat.

Ce am gasit la Vixen Studio? Cativa oameni extrem de amabili si mereu preocupati sa ne fie noua bine. N-am intalnit asa oameni nici la celalalt loc de munca, daramite sa ma gandesc ca la studioul de videochat va fi atat de diferit. M-am simtit inteleasa si cumva luata sub aripa modelelor de videochat cu mai multa experienta. Am apreciat fiecare sfat de-al lor si ori de cate ori am avut ocazia am aplicat intocmai. Asa am inceput si eu sa capat experienta, sa inteleg cu adevarat videochatul. Ieseam impreuna si in afara programului de la studioul de videochat, aveam locurile noastre in Iasi unde nu eram nevoite sa fim altfel decat eram in viata de zi cu zi, adica oameni absolut normali.

Spuneam la inceput de implinire. Da, eu m-am implinit financiar la Vixen Studio. Nu cred ca la alt loc de munca din Iasi as fi primit acelasi respect si un salariu care sa ma motiveze. Banii iti confera stabilitate, alunga gandurile cele mai negre, te fac sa te simti bine. Cine nu spune asta, e ipocrit sau nu a avut niciodata niste sume de bani mai mari, muncite pe bune. N-ai cum sa nu simti satisfactia muncii tale. La mine a fost sa fie videochatul, la altul poate fi alta activitate. Dar cati dintre noi au curajul sa spuna ca sunt impliniti si merg cu bucurie la locul de munca? S-ar putea sa ma insel, dar sigur nu-s multi. E greu sa fii implinit mai ales in Iasi. Salariile sunt cum sunt, chririile mari, totul tine de cat si ce isi doreste fiecare pentru el. Restul, chiar nu conteaza, mai ales vorbele invidiosilor!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703