Zodiile și videochatul: perfomantele in videochat in functie de zodie

Chiar daca nu multi dau importanta horoscopului, afla ca exista o conexiune suficient de stransa intre ceea ce ti-a harazit zodia si viata ta sau, mai bine zis, personalitatea ta. Imprumutam de la zodie trasaturi, ne place sau nu sa acceptam, chiar si atunci cand credem ca e ok sa preluam doar ceea ce este pozitiv. Suntem influentati de semnul zodiacal sub care ne-am nascut, iar faptul ca suntem intr-un fel sau altul ne indruma inclusiv in cariera.

Da, cu totii ne-am dori, probabil, sa avem abilitati de lider, sa avem capacitatea de a face orice cu ambitie, insa nu-i chiar asa… iar daca e sa vorbim despre un horoscop aparte, corelat cu videochatul, ai fi surprinsa sa vezi ca sunt zodii care, prin felul libertin de a fi de a gandi, au potential de a face cariera si-n videochat, nu doar in acele domenii „standard”. Iar in acest caz, fii sigura ca o importanta aparte o au puterea seductiei si capacitatea facila de a socializa…

Acestea fiind spune, potrivit astrologilor, suntem tentati sa credem ca videochatul s-ar potrivi „manusa” celor care s-au nascut in zodia rac, scorpion, berbec, leu sau balanta. Surprinzator sau nu, par zodiile cele mai inclinate spre adevarate performante in arta videochatului, tocmai pentru ca vad videochatul nu neaparat ca pe un loc de munca si atat, ci ca pe o modalitate de a-si exprima trairi si aptitudini pe care nu oricine le are.

Cu toate acestea, sa stii ca farmecul e principalul atuu care te califica pentru un job in domeniul videochatului, indiferent de zodie… dar, sa revenim:

·         zodia berbec, asemănată cu o flacara, are nevoie de o simpla scanteie pentru a se descatusa, iar cand vine vorba despre inhibitii, putine sunt ocaziile in care il vei vedea in astfel de ipostaze. Toate acestea, in cazul unei cariere ca model de videochat, o fac pe femeia berbec irezistibila, gata oricand sa dea peste cap prejudecati cu o atitudine pasionala, cum rar intalnesti.

·         femeia nascuta in zodia taur e visatoare si, de ce nu, romantica horoscopului. Usor retinuta cand simte ca e prea mult, face eforturi sa se adapteze situatiilor, dar asta nu o face mai putin pregatita pentru o cariera in videochat. Dimpotriva, capacitatea de adaptare o ajuta sa treaca peste acele momente stanjenitoare in care s-ar afla, ar asta ii va da incredere si curaj sa performeze.

·         femeia nascuta in zodia gemeni, ca model de studio videochat, va cauta intotdeauna sa se joace cu mintea clientilor, asta pentru ca are tendinta de a se juca mai mult cu gandurile decat sa se aventureze in fel si fel de jocuri erotice. Ceea ce, pentru un domeniu ca videochatul, unde arta flirtului e cea mai câștigatoare, ne face sa credem ca ar face multi bani doar din…vorbe.

·         poate ca suntem surprinsi, dar zodia rac, desi o fire relativ calma si introvertita de multe ori, este in clasamentul acelor zodii care nu ar da gres cu un loc de munca in domeniul videochatului. Iar asta pentru ca au o ambitie incredibila, mai ales atunci cand au un scop bine definit la care lucreaza cu toate fortele posibile. Da, sunt extrem de sensibile femeile nascute in zodia rac, dar uita de aceasta caracteristica atunci cand vor ceva cu adevarat.

·         despre zodia leu, se stie ca are un stil aparte, ca nu are cum sa fie peplacul tuturor, insa femeia leu are o doza de senzualitate si seductie de neegalat, ceea ce o face ca in fata unei camere video, in videochat, de exemplu, sa dea frau liber imaginatiei, fara pic de inhibare. E cunoscut faptul ca-i place sa flirteze chiar si atunci cand i se pare ca nu face asta. Pentru ea, usurinta cu care reuseste sa socializeze cu oricine o califica drept una dintre cele mai fascinante personalitati, chiar si in domeniul videochatului.

·         introvertita de fel, femeia din zodia fecioara va deveni pasionala doar in momentul in care simte ca s-a creat o conexiune intre aceasta si interlocutor, ceea ce, în cazul videochatului, ii va da putine batai de cap pentru ca va avea nevoie de rabdare multa și nu se stie daca o va primi de la cei care platesc bani multi pentru asta.

·         daca esti zodia balanta, ia in considerare si videochatul ca pe o optiune in privinta locurilor de munca ideale pentru tine. Iar asta nu neaparat pentru ca ai un mister natural, ci pentru ca iubesti luxul, iar videochatul iti poate oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a avea o viata bazata pe lux si opulenta. Suna tentant, nu?

·         doar cei care n-au cunoscut macar o femeie nascuta in zodia scorpion pot spune ca aceasta n-are sex-appeal, caci noi stim ca nu exista femeie mai seducatoare decat femeile nascute in zodia scorpion. Farmecul te califica sa fii printre cele care, potrivit zodiei, te-ar face ideala pentru o cariera in domeniul videochatului.

·         e fascinanta femeia nascuta sub semnul sagetatorului, iar asta e pentru ca debordeaza nu doar de o energie molipsitoare, ci si de pasiune pentru orice, dar mai ales pentru viata, pe care si-o iubeste nespus de mult. Pretuieste libertatea, de aceea, in cazul in care va alege videochatul ca domeniu de activitate, un partener va trebui sa accepte acest fapt, in caz contrar, nu va sta pe ganduri si va spune imediat pas.

·         nu e prea experimentala femeia din zodia capricorn si are nevoie de dovezi de incredere suficiente pentru a se aventura în orice proiect in care ar trebui sa fie pasionala si sa isi expuna cat de mult poate propria senzualitate. Are nevoie de ceva acomodare pentru a se simti in largul ei, mai ales cand vorbim despre videochat iasi.

·         zodia varsator e foarte imprevizibila, iar sa te surprinda este una dintre tintele sale. Asa ca o discutie cu femeia varsator in domeniul videochatului poate duce unde te astepti mai putin. Ceea ce e perfect pentru un domeniu atat de surprinzator ca videochatul.

·         daca esti nascuta in zodia pesti, afla ca te-ai potrivi sa lucrezi la un studio de videochat pentru ca totul ar fi o joaca pentru tine, mai ales ca iti place sa cuceresti, dar si sa fii cucerita. Chiar daca in videochat nu e vorba de a cuceri, orice discutie ai considera-o ca fiind o izbanda, iar asta pentru ca stii ca ai un farmec irezistibil.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703